ALT for damernes kvindeløb
Se de flotte nye farver på ALT for damernes yogabluse. I år er den lavet i økologisk bomuld og du kan fx købe den i forbindelse med kvindeløbet.

ALT for damernes kvindeløb yogabluse

Nu kan du få fingrene i ALT for damernes nye yogabluse

Når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb 2020, får du samtidig muligheden for at få fingrene i en af vores nye, lækre yogabluser - til særpris.

Du har igen i år mulighed for at få fingrene i en lækker yogabluse, når du tilmelder dig ALT for damernes Kvindeløb.

Vi har redesignet ALT for damernes klassiske yogabluse i helt nye farver specielt til dette års løb. En lækker mørkeblå, som altid er en klassiker, og en fin lys violet, som vi glæder os til at hoppe i til sommer. Begge bluser er onesize og passer de fleste.

Den super bløde bluse er i år lavet i 95% økologisk bomuld og 5% elastan. Økologisk bomuld er miljø- og allergivenligt, idet det er dyrket uden brug af farlige kemikalier. Brug fx den bløde bluse til let sport, afslapning derhjemme eller sammen med et par jeans og sneakers til hverdag.

ALT for damernes lækre yogabluse kan både købes ved tilmelding til kvindeløbet og ude på løbspladsen på dagen. Vær opmærksom på, at du først får udleveret blusen på løbsdagen i ALT for damernes telt.

Køb blusen med din tilmelding til Kvindeløbet til særprisen på kun 249 kr. Tilmeld dig ALT for damernes kvindeløb her

Nyhed: I år kan du også dyrke yoga til ALT for damernes Kvindeløb

Skal du løbe eller walke til kvindeløbet, kan du tilkøbe én times skøn og afstressende yoga-undervisning for kun 50 kr.

Er du, eller en du kender, ikke i humør til at spænde løbeskoene, men vil stadig gerne dyrke yoga, så kan man også det. Her koster én times yoga-undervisning 139 kr., og så får du også årets lækre goodiebag til en værdi af over 500 kr.

Når vi dyrker yoga, bliver kroppen mere smidig, vi skaber kontakt til vores åndedræt, og vi bliver også mere mentalt til stede. Til kvindeløbet vil yin yoga specialist Kristine Marie Rost stå for at guide både nybegyndere og mere garvede yoga-udøvere igennem én times vidunderlig yin yoga.

Læs mere og tilmeld til ALT for damernes yoga-arrangement her

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb