ALT for damernes kvindeløb
Se de flotte nye farver på ALT for damernes yogabluse. I år er den lavet i økologisk bomuld og du kan fx købe den i forbindelse med kvindeløbet.

ALT for damernes kvindeløb yogabluse

Nu kan du få fingrene i ALT for damernes nye yogabluse

AFLYST!

ALT for damernes Kvindeløb 2020 er desværre aflyst – læs mere her

Alle tilmeldte til løbet vil modtage mere information per mail snarest


Du har stadig mulighed for at få fingrene i en af de lækre yogabluser, som er specialdesignet i forbindelse med ALT for damernes Kvindeløb.

I år har vi nemlig lavet en særlig mulighed for, at du kan få sendt trøjen hjem til dig – vi giver fragten!

Blusen koster kun 249 kr. Alt, du skal gøre for at få fingrene i den, er at sende en mail til lob@altfordamerne.dk, hvor du skriver, hvilken farve du er interesseret i, samt dit fulde navn, leveringsadresse og mobilnummer. Herefter vil du få mulighed for at betale for blusen via MobilePay (det er kun muligt at betale med MobilePay).

I 2020 er ALT for damernes klassiske yogabluser blevet designet i to nye smukke farver: En lækker mørkeblå, som altid er en klassiker, og en fin lys violet, der frisker op i garderoben.

Begge bluser er onesize og passer de fleste.

Den super bløde bluse er i år lavet i 95% økologisk bomuld og 5% elastan. Økologisk bomuld er miljø- og allergivenligt, idet det er dyrket uden brug af farlige kemikalier. Brug fx den bløde bluse til let sport, afslapning derhjemme eller sammen med et par jeans og sneakers til hverdag.

Se, hvad vi ellers skriver om: Alt for damernes kvindeløb