læs alt om:

DIY

22. juli 2017 Livsstil

Sommerinspiration til haven

Indret haven så du rigtig kan hygge på de lune sommerdage. Hent inspiration fra denne fine have med krukker, krinkelkroge og kærlighed.

12. juni 2017 Livsstil

Musemødre blev Årets Håndarbejdsfe

Det er utrygt for et barn at komme på sygehuset, men en lille blød trøstemus kan aflede og glæde, så nu strikkes, hækles og syes der farvestrålende tøjdyr i hele Danmark.

mere om DIY
Henter...

Gør dit hjem personligt med sjove, skæve og alternative DIY løsninger. Det kan være alt fra opbevaringsløsninger til origami, møbler, farver og blomsterdekorationer. Du kan for eksempel finde inspiration til hjemmelavet jule- og påskepynt eller en guide til, hvordan du bygger en cool og praktisk skoreol til entreen. Vi har også tips til at indrette din bolig i din helt egen stil med alt hvad det indebærer af fornyelser, projekter og kreative input. Både de krævende og de lette og mere simple løsninger. Her er også ideer til både hjemmelavede gaver, origami og sy- hækle- og strikkeopskrifter til den store guldmedalje. På alt.dk finder du inspiration fra både Boligliv, Hjemmet, Hendes Verden, ALT for damerne og Eurowoman, så her er ideer og løsninger til enhver smag og kvinder/familier i alle aldre og genrer.