Makrel med rug og kål
SPONSORERET indhold

Makrel med rug og kål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker salat med gode olier fra fisk og nødder.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Line Thit Klein
16. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

80 g perlerug
2 stk. røget makrel
300 g rødkål
1 håndfuld frisk persille
30 g mandler
30 g cashewnødder
4 spsk olivenolie
saften fra 1 lime, gerne økologisk
salt og peber

Sådan gør du;

Kog perlebyg efter anvisning på posen.

Rens makrellerne, og fjern skind og ben.

Snit rødkålen til tynde strimler, og bland salaten af rødkål, friskhakket persille og røget makrel.

Rist nødderne på en tør pande i nogle minutter.

Anret salaten på 4 tallerkener, og top med nødder, salt og peber.

Bland olie og limesaft, hæld over og servér.

500 kcal

Få mere inspiration til sund og lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank