Cara Delevingne: Alt om den kendte model

Cara Delevingne blev kendt som model, men har siden tilføjet mange titler på sit CV: Skuespiller, sangerinde, skønhedsikon og med sin første roman ”Mirror, Mirror” kan hun også kalde sig forfatter.

Hendes mest markante kendetegn er hendes kraftige øjenbryn. Hvordan får man Cara Delevingne-øjenbryn, vil du måske vide? I hvert fald kunne Google i 2012 dokumentere, at i takt med, modellens popularitet steg, gjorde antallet af søgninger på ordet ’brynserum’ det samme. Om det virkelig er øjenbrynene, der er skyld i hendes succes foran kameraet, er ikke til at sige.

Læs mere

I udgangspunktet var hun slet ikke interesseret i at blive model. "Forhåbentlig er modeltingen et springbræt," har Eurowoman citeret hende for at sige. 

Målet var at blive skuespiller, og efterhånden har hun også flere filmtitler under bæltet, bl.a. ”Anna Karenina” (2012) og ”Paper Towns” (2015). I 2015 annoncerede hun, at hun ville forlade modelfaget. Hun fik stress og selvhad af at være model, var begrundelsen.

Men den udmelding til trods er hun stadig ansigt for makeupmærket Rimmel og kampagnepige for både Puma Og Chanel. Tidligere har hun arbejdet meget for modehusene Burberry og Mulberry.

Ting du ikke vidste om den engelske model:

Under hendes ene fod har hun tatoveret ordet ’bacon’. Under den anden står der ’Made in England’. Hun er 176,5 cm høj og bruger størrelse 39 i sko. Vogue har sammenlignet den danske model Line Brems med hende – i korte glimt ligner de to hinanden til forveksling.

Og så har hun selvfølgelig også to kendte søstre: Poppy Delevingne og Chloe Delevingne.