Interview med kendte og kongelige: Læs dem her

I vores univers på ALT.dk kan du komme helt tæt på de kendte, når de deler ud af glæder, sorger, karriere, familieliv, drømme og meget andet.

Vi kommer tæt på store politiske profiler, skuespillere, tv-værter, sangere, forfatter, store navne og kendte og kongelige.

Kom med indenfor, når vi taler om stort og småt med personer, der på den ene eller anden måde inspirerer os i hverdagen.

Find de bedste interview her.

Læs mere

På ALT.dk finder du indhold fra Eurowoman, ALT for damerne, Vores Børn, Hendes Verden, Hjemmet, FIT LIVING, RUM og Boligliv, samt webredaktionens egen interview.

Interview med politikerne

ALT.dk kan du komme helt tæt på de mennesker, der er med til at styre landet. Vi sidder med, når der fortælles om ensomhed, frygten for ikke at være god nok og barndomsminder – både de gode og de dårlige.

Læs vores interview med EU’s konkurrencekommissær, Margrethe Vestager, når hun fortæller om fordele og ulemper ved et stadig mere udfordret EU.

- Vi har skabt Europa sammen på godt og ondt. Når jeg siger på ondt, er det, fordi det jo ikke er nogen nyhed, at vi strides. Tværtimod er det nærmest undtagelsen, at der er nogenlunde fred og fordragelighed. Det kan godt være, at vi opfandt demokratiet i Europa. Men vi har sloges om det stort set lige siden. Europa har været hjemsted for de værste krige nogensinde, men også for nogle af de største opfindelser, siger Margrethe Vestager.

Læs også vores interview med Inger Støjberg, hvor hun fortæller om savnet ved ikke at have sine egne børn, og om de ting, der skaber glæde i hendes liv – blandt andet ”bonusbørnene”, der bor på hendes vej.

Bag kulissen med kendte skuespillere

Her på ALT.dk kan du også læse interview med kendte ansigter fra film og tv. Læs blandt andet vores interview med skuespiller Ellen Hillingsø, hvor hun fortæller om livet, kærligheden til sin mand og en karriere, hvor det er vigtigt at spænde ballerne og tage sig sammen samt at turde gøre, hvad man har lyst til.

- Skab jeres eget liv. Gør, hvad I har lyst til, kontakt dem, I godt kan lide, vær proaktive. Fyr den af. Lad være med at sidde og vente på, at tingene dumper ned i hovedet på jer. Vær ikke bange for at prøve nye og andre ting, som ligger i periferien af jeres talent, udtaler Ellen Hillingsø.

Læs også vores interview med skuespiller Mille Dinesens forhold til sin sklerose, og om hvordan hun har kæmpet i over 10 år for at blive gravid. Vær med, når skuespilleren fortæller, hvorfor hun sagde nej tak til lægernes anbefalinger om at tage medicin mod sygdommen, og læs hvordan hun håndterede den stress, der fulgte med.

- Jeg havde ret svedige håndflader, da jeg sad der over for overlægen, men jeg havde bare en eller anden fornemmelse... Jeg var med på, at der var en ubalance – jeg havde fået et seriøst vink med en vognstang i forhold til, hvordan jeg levede mit liv – men medicin, det skulle jeg bare ikke, var jeg ret sikker på. Jeg kunne jo ikke, før jeg stod midt i det, vide, hvilken type jeg var, når jeg kom ud for sådan noget, siger Mille Dinesen

Du kan også læse interview med skuespiller Stephania Potalivo, der har kærlighed og humor på listen over de vigtigste ting i livet. Skuespilleren har haft mobning tæt inde på livet, da hun var yngre, og titlen som barneskuespiller gjorde det ikke nemmere.

- Jeg havde svært ved at sidde stille. Det gjorde det ikke bedre, at jeg tit var væk på filmoptagelser. Når jeg kom tilbage, blev jeg mobbet rigtig meget af dem, der var misundelige, siger Stephania Potalivo.

Interview med karrierekvinder med stort ’K’

Du kan også læse interviews med kvinder, hvis karriere fylder så stor en del af deres liv, at andre ting kommer i baggrunden. Kvinder hvor passionen, for det de laver, er en enorm drivkraft.

Læs blandt andet om Stephanie Surrugue, der skiftede Danmark ud med USA og så Paris som arbejdsplads og levested – og elsker det. Der er højt til loftet, og en anden måde at tænke på kvinder og karriere på.

- Jeg føler, at jeg i Danmark tit skal svare på spørgsmål om, hvordan jeg lever mit liv. "Hvordan har du det med at arbejde så meget? Hvorfor har du ikke børn?". I USA oplevede jeg en stor nysgerrighed på verden. Der er ikke så meget "hvorfor er du sådan?" udtaler Stephanie Surrugue.

Du kan også læse om den ensomhed og tomhedsfornemmelse, der fulgte med, da Helle Thorning-Schmidt ikke længere skulle være statsminister. I vores portræt fortæller hun om en ny frihed, og følelsen af at man stadig har meget at give af – især på posten som direktør for Red Barnet.

- Jeg føler stadigvæk, at jeg har meget at give. Jeg føler mig frisk til at være med til at forandre verden og bygge videre på de værdier, der altid har drevet mig. I den nye position som børnenes forkæmper er hun igen med i frontlinjen. Nu har hun bare det privilegium at kæmpe for én sag – børnenes, og ikke mindst pigernes, påpeger Helle Thorning-Schmidt.

Læs også portrættet af DR’s generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, og find ud af, hvorfor hun mener, at danske dramaserier hitter i udlandet. Læs også, hvilken udenlandsk serie, hun gerne så DR havde stået bag. Hun er blandt andet blevet kaldt for ”en grå mus” og ”alt andet end et kulturelt fyrtårn”, og ingen havde forudset, at juristen ville få jobbet som generaldirektør. Og så tror hun i den grad på projektet DR.

- Jeg er ekstremt stolt. Ikke bare på DR's vegne, men på dansk dramatiks vegne. Danmark er et lille land med et lille mærkeligt sprog, men vi har altså formået at skabe nogle tv-serier, der rækker langt ud over landegrænserne. Det er en anerkendelse af, at dansk tv-drama kan noget særligt. Det er derfor, vi har solgt dramaserierne til over 150 lande. Det er ret vildt at tænke på, siger Maria Rørbye Rønn.

Du kan også læse interviews med blandt andet Hella Joof, Michélle Bellaiche, Medina, Claudia Rex, Pilou Asbæk, Casper Christensen, Nikita Klæstrup, Emma Leth, Sanne Søndergaard og mange andre.