Gaver til ham – inspiration til alt fra julegaver til fars dag

Hvad giver man manden, der har alt? Det spørgsmål stiller du sikkert dig selv et par gange om året omkring jul, fødselsdage og fars dag. For hvad ønsker mænd sig? Vi har samlet vores bedste bud på gaver til ham her på siden.

Julegaver til ham

En varm trøje, et par handsker eller lune sokker. Årstiden byder op til at finde en gave, der kan holde ham varm. Er han ikke til bløde pakker er en boggave altid en god idé. 

Læs mere

Tjek årets bestsellerlister, se, hvad han har stående i sin reol i forvejen eller overvej, om han skal inspireres til at gå i køkkenet. Forærer du ham en kogebog, kan du passende give ham en lille følgegave: En god olie, et nyt forklæde eller en skarp køkkenkniv.

Kalendergaver og adventsgaver til ham

Det er en hyggelig tradition at give hinanden gaver gennem hele december. Det kan være alt fra slik til små sjove dimser, han kan bruge i sin hverdag. Klassikeren er at forære ham en skrabekalender den 1. december. Vi har lavet en liste med 50 gaver til hans pakkekalender, du kan lade dig inspirere af. Begynd at købe ind til pakkekalenderen i god tid. Start evt. allerede i det tidlige efterår. Det kræver sin kvinde at finde 24 små pakker. 

Fars dags gave

Bliver det kedeligt at forære din far den årlige flaske vin, har vi fundet 13 idéer til en fars dags gave. Vi nævner i flæng: en power bank, barbercreme, skægolie, en luksustandbørste eller en kort holder. Forær din far en gave, han ikke ville gå ud og købe til sig selv. Han aner garanteret slet ikke, hvad der findes der ude af luksusprodukter til mænd, så overrask ham gerne med noget helt uventet. Er din far ikke typen, der sætter pris på overraskelser, så er der altid klassikerne: en cigar, nye sokker, nye underbukser og – ja – en flaske vin. Det ved man, hvad er. 

Billige gaver til ham

Det behøver ikke at være dyrt at begave. Her på siden har vi samlet gaver til ham under 1.000 kroner og endda også gaver til ham under 100 kroner. Eller lav gaven selv! Du kan f.eks hækle et iPad-cover til ham, du holder af. En billig gave kan også være noget så romantisk som en hjemmelavet middag eller en massage.

På ALT.dk finder du artikler fra ALT for damerne, Eurowoman, Fit Living, Hendes Verden og Hjemmet.