Kylie Jenner – realitystjerne, entreprenør og sociale medier-dronning

Kylie Jenner er kendt fra det amerikansk tv-show ”Keeping up with the Kardashians”. Hun er entreprenør, og har grundlagt virksomheden Kylie Cosmetics, hvor hun selv er frontperson. I 2019 vurderede det amerikanske erhvervsmagasin Forbes, at Kylie Jenner er den yngste selvgjorte dollarmilliardær. 

Hvornår og hvor er hun født? Hvem er hun kæreste med? Har hun børn? Hvor meget tjener hun? Læs meget mere her.

Læs mere

Hvem er Kylie Jenners familie?

Hendes mor er Kris Jenner og Bruce Jenner. Kris Jenner er forretningskvinde og reality-stjerne, og havde været gift før med den nu afdøde advokat Robert Kardashian, der bl.a. blev kendt for at forsvare O. J. Simpson, der i 1995 blev anklaget for at have myrdet sin hustru. Kris Jenner danner i dag par med agenten Corey Gamble. Bruce Jenner er tidligere OL-atlet. I dag har Bruce Jenner skiftet køn, og hun hedder nu Caitlyn Jenner.

Hvor mange søskende har Kylie Jenner?

Kylie Jenners søskendeflok fylder meget i tv, og nok også til familiefødselsdagene. Hun kan nemlig prale af en søskendeflok på hele 9 stykker. Kylie deler begge forældre med den to år ældre storesøster Kendall Jenner, der blev vurderet som den bedst-betalte model på en liste af Forbes i 2018 . På morens side har Kylie Jenner fire søskende. Storebroren hedder Robert Kardashian, og han har datteren Dream med en model og entreprenør ved navn Blac Chyna. Den ene af de tre søstre er Khloe Kardashian, der har datteren True med basketballspilleren Tristan Thompson. Dertil kommer hendes søster Kourtney Kardashian, der har tre børn med reality-stjernen Scott Disick. Kim Kardashian West er den sidste søster i søskendeflokkenog hun er gift med rapperen Kanye West. Robert, Khloé, Kourtney og Kim er alle børn, som Kris Jenner fik med Robert Kardashian. De fire børn, som Bruce Jenner har fra tidligere ægteskab, er børnene Burt, Brandon og så Brody, som nogle vil kende fra MTV’s ungdomsprogram The Hills.

Hvor rig er Kylie Jenner?

I marts 2019 offentliggjorde det amerikanske erhvervsmagasin Forbes deres årlige liste med yngste selvgjorte milliardær. Men hvordan bliver man milliardær som 21-årig? De sociale medier spiller en større og større rolle for hele Kardashian-familien. For Kylie er en del af hendes formue indtjent via Instagram. Hun har skabt en platform, som virksomheder vil betale store summer for at blive nævnt på. Kylie har for længst fået over 100 mio. følgere på Instagram, og er dermed på top ti over personer med flest følgere på Instagram med sine 129 millioner følgere (marts 2019).

Har Kylie Jenner børn?

I 2018 havde rygterne svirret i noget tid. Er Kylie gravid, undrede magasiner og blade sig. Den 4. februar fik Kylies følgere på Instagram en kæmpe overraskelse, da hun offentliggjorde, at hun havde født en pige den 1. februar, 2018. Det var også i samme opslag, at hun forklarede grunden til, at graviditeten forblev en hemmelighed.  

Samme dag offentliggjorde hun en 11 minutter lang film på YouTube, som inviterede alle hendes fans ind bagved hele graviditetsforløbet. Pigen fik navnet Stormi.

10 ting, du skal vide om Kylie

 • Kylie er født d. 10. august, 1997.
 • Jordyn Woods har i mange år været Kylie Jenners bedste ven, og har selv medvirket i familiens tv-show. Som ven af Kylie Jenner er der åbenbart flere frynsegoder, for Jordyn blev blandt andet udvalgt til at være model for halvsøsterens mand, Kanye West, til lanceringen af hans tøjmærke Yeezy’s sæson 6. 
 • I år 2015 fik Kylie Jenners far en kønsskifteoperation. Hun gik fra at hedde Bruce Jenner til Caitlyn Jenner. Kylies far havde i mange år gået i dametøj derhjemme, men skjulte denne side af sig selv. Hun offentliggjorde nyheden om sin kønsskifteoperation i et interview i april 2015 den amerikanske tv-journalist Diane Sawyer. Caitlyn Jenner delte sin historie i et realityprogram med navnet ’I am Cait’.
 • I 2014 begynder Kylie at date rapperen Tyga. Men Kylie var under 18 år, da rygterne svirrede om, at de to datede, hvilket satte grænser for åbenheden om forholdet. Tyga havde allerede et barn, en dreng ved navn King, med den tidligere stripper Blac Chyna, der senere fik barn nummer to med Kylies bror Robert. Forholdet med Tyga holdt ikke, og der gik ikke lang tid, før Kylie faldt for en ny rapper.
 • Kylies læber har ofte været et samtaleemne. Kylie fortalte i familiens tv-show om den usikkerhed, hendes læber havde givet hende i de unge år. Så da læberne lige pludselig svulmede op over længere tid, gik rygterne om skønhedskirurgi. Efter længere tids spekulationer indrømmede Kylie brug af fillers for at få mere fyldige læber.
 • Kylie Jenner blev i februar 2019 en af hovedpersonerne i et familiedrama. Jordyn Woods, der har været en del af familien i mange år, boede hjemme hos Kylie, da rygterne pludselig fyldte sladderpressen: Jordyn skulle efter sigende have været sammen med storesøsteren Khloé Kardashians kæreste og far til søsterens fælles barn, True. Ugen efter konfronterede Kylies veninde Jordyn Woods rygterne i tv-programmet Red Table Talk med tv-stjernen Jada Pinkett Smith. Kylie kommenterede ikke på episoden.
 • Kylie Jenner laver sin egen tøjlinje for Topshop med søsteren Kendall Jenner i juni 2016.
 • Kylie elsker brandet Balmain, måske fordi familien er gode venner med tøjmærkets creative director Olivier Rousteing. Men hun er også blevet set i et dansk mærke.
 • I 2017 havde Kylie Jenner præmiere på sit eget realityprogram ’Life of Kylie’. Det var blandt andet her, vi kunne få den første insider-viden om Kylies nye forelskelse i rapperen Travis Scott.
 • Både Kylie og søsteren Kendall har været med i musikvidoer. Du kan blandt andet se dem i sangeren PartyNextDoor's musikvideo, “Recognize". Kylie har også været med i to af ekskæresten Tyga’s musikvideoer
 • Kylie Jenner har siden 2017 datet rapperen, sangskriveren og produceren Travis Scott, som er far til deres fælles barn, Stormi.

Kilder: E! News, ALT.dk, Instagram, Youtube.com