Vær god ved julemaven: 10 geniale råd, du bør kende Andelår, brunede kartofler, stegt medister og masser af rødvin. De fleste af os spiser og drikker anderledes – og mere – i julen, end vi plejer, og det kan give problemer med fordøjelsen. Her får du nogle gode råd, hvis maven kører sur i julen.
9 juleklassikere, der gavner din sundhed Julen behøver ikke være fyldt med usunde sager. Vi giver dig her ni juleklassikere, der ligefrem gavner din sundhed.
Skøn krydret toddy med ingefær, nelliker & kanel En kold december måned kan byde på masser af hygge - gerne med noget varmt at drikke. Her byder vi på en superlækker toddy, der skal nydes rygende varm:
Tag en pause fra julemaden: 6 nye opskrifter på sund & lækker mad Lækker mad til dig, der savner inspiration til at tabe et par kilo eller gerne vil holde vægten.
Salat med hvidkål, appelsin, fennikel og vanilje Vanilje, appelsin og fennikel hæver hvidkålen op til nye smagsmæssige højder.
Svinebryst med løg og pastinakker Her klarer ovnen det meste af arbejdet. Tag sværen af ribbenstegen, og smør den i stedet med en sød, salt og stærk marinade.
Grønkålssalat med æbler, peberrod og valnødder God til mange, fordi den fylder, ser flot ud, og fordi den er supernem at lave. Pak grønkålssalaten med søde og sprøde ting, og vend den med en mormordressing smagt til med peberrod. Det er guf!
Appelsincarpaccio med mynte og kakaonibs Uanset om du skal arrangere en hel julefrokost eller stå for en enkelt ret til sammenskudsgildet, får du her nye ideer til mad med masser af smag, som dur til mange uden at kræve oceaner af tid i køkkenet.
Sund tranebærsauce I ALT for damerne denne uge (nr. 50, 2011)får du opskrifterne på en sund juleaften. Her er et alternativ til den traditionelle brune sovs, nemlig tranebærsauce. Så kan du med god samvittighed spise drysse lidt ekstra sauce på maden.
Nem juleand: Sprødstegte andebryster Juleand på den nemme måde: Andebryst med bagte æbler og granatæblesauce.