Om os

Om os

Velkommen til ALT.dk – Danmarks største livsstilssite

 

ALT.DK kom til verden i efteråret 2016, hvor Story House Egmonts livsstil- og interiørtitler blev samlet under ét digitalt domæne.

Derfor finder du alt det bedste fra magasinerne og ugebladene ALT for damerne, Eurowoman. Bolig Liv, FIT Living, Hendes Verden, Vores børn, Hjemmet og selvfølgelig artikler fra den faste redaktion på ALT.dk.

ALT.dk redaktionen består af seks redaktører, to journalister og en journalistpraktikant. Du kan finde kontaktoplysninger på os alle her.

ALT.DK er inddelt i seks indholdsrige nicher: Sundhed, Mad, Mode, Børn, Bolig og Livsstil.

Her kan du læse aktuelle artikler om, hvad der netop rører sig lige nu indenfor de forskellige områder – hvad enten det er stærke portrætter og klummer, brevkasser og guides, opskrifter og shopping.  

 

Livsstil

I vores livsstilsunivers finder du artikler om alt det, der vedrører dit og dit liv. Fra de svære og tabubelagte emner til vigtige debatter i samfundet her og nu. Fra det nære og personlige til det store, sjove og drømmende. 

Uanset om du er på jagt efter et modigt karriereskifte, gerne vil forstå andre mennesker bedre, søger nye måder at beskue livet på, eller vil finde en god bog, podcast eller tv-serie finder du det her

 

Mad

Drømmer du om at finde den helt rigtige opskrift på chokoladekage, eller mangler du inspiration til en lækker hovedret næste gang, du skal have gæster, anbefaler vi, at du besøger vores store madunivers.

Her finder du de bedste opskrifter på morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagssnacks, nem aftensmad, gæstemad og desserter. Og selvfølgelig de lækreste opskrifter på pandekager, is, brød, brownies, boller og kager.

 

Børn

Vores børneniche er skabt til dig, der enten er gravid, allerede har børn eller drømmer om snart at stifte familie. Her får du svar på spørgsmål om alt fra graviditet og fødsel til barsel, baby og børn. Du finder brugbare guides og kan læse inspirerende interviews fra Vores Børn.

Om man er førstegangsforældre eller erfaren, inspirerer vi til et skønt liv med børn her.

 

Sundhed

Under sundhed finder du artikler om sundhed for både krop og sjæl. Vi sætter fokus på de nyeste tendenser indenfor træning, sundhed, kærlighed og kost, men også livsstilssygdomme som stress og diabetes, angst og depression. Mød kvinder, der har kæmpet og vundet over sygdomme, og få deres og eksperternes gode tips til, hvad du kan gøre for at mindske risikoen for at blive ramt.

Vil du ikke kun læse om sundhed, får du også mulighed for at praktisere det. Du kan fx vælge blandt yoga-, trænings- og løbeprogrammer eller blive motiveret til at spise mere sundt. Find det hele her.

 

Mode

I vores modeunivers kan du finde alt, hvad du skal vide inden for både mode og skønhed. Her er shopping-guides til sæsonens musthaves, brugbare tips til dit hår og interviews med de største modepersonligheder. Find inspiration til en ny bikini, vinterfrakke, ansigtscreme eller sandal her.

 

Bolig

På bolignichen får du masser af inspiration til indretning og de hotteste trends inden for møbler, interiør og design. I Ugens instagrambolig og boligreportager fra Boligliv og ALT Interiør kan du finde tips til at indrette dit soveværelse, badeværelse, børneværelse, sommerhus, entré og terrasse.  

Derudover finder du shoppingguides med alt fra plakater til lænestole og terrassevarmere og havemøbler. Se det her.

 

På ALT.DK finder du også:

Håndarbejde

Hæklede dyr, patchworktæpper, syteknikker og gratis strikkeopskrifter til baby og voksne. Er du vild med håndarbejde, anbefaler vi dig at gå på opdagelse i vores håndarbejde-univers, hvor der er fyldt med strikke- og hækleopskrifter på de skønneste sager til dig og din familie.  

Horoskop

Hvad siger stjernerne om dig og din dag? Læs dit daglige horoskop, og bliv klogere på, hvad dit stjernetegn siger om dig. Her kan du også få svaret på, hvem du passer godt sammen med, din økonomi og en lang række andre ting, som er forbundet med astrologiens verden.