Modeuge 2024: Alt om København, New York, London, Paris og Milano

Hvad bliver det næste påfund, hvad skal du straks finde frem af gode gengangere, hvad skal du smide ud, og hvilke tendenser kommer til at præge den næste sæson?

Når kalenderen to gange årligt siger modeuge, er det her på ALT.dk, du kan finde alt det, du skal vide. Med med et kig til de internationale modeuger såvel som de nationale, forsøger vi at samle et kurateret udvalg af de historier, du har brug for.

Læs mere

Modeuge i verdens metropoler

Vi starter med New York Fashion Week, hvor vi ser, hvad de, der designer for modehuse som Calvin Klein, Ralph Lauren og Coach mener, at din garderobe skal indeholde. Derfra flyver vi videre til London Fashion Week og besøger den modeuge, der huser både ikoniske og nytænkende modehuse som Burberry, Paul Smith og Christopher Kane og slutter af i de varmere breddegrader med Milano Fashion Week og Paris Fashion Week. Her er det både Chanel, Balenciaga og Louis Vuitton og Prada, Miu Miu og Bottega Veneta, der sætter agendaen for hvad, der bliver moderne, hvis det altså er hos denne modeuge og dens designere, at din tillid ligger.

Copenhagen Fashion Week 2021

Alt imellem det store modeugeræs, er vores egen nationale modeuge, Copenhagen Fashion Week, at finde. På hjemmefronten er det de danske modehuse som Wood Wood, Ganni og Mads Nørgaard, der viser sig frem og giver dig gode hverdagsfund, sjove finurlige farvekombinationer og beviser, at godt design sagtens kan være dansk design. Og at en dansk modeuge har fortjent sin plads på verdenskortet.

Du får også interviews med anerkendte designere, overraskende skønhedstendenser og de bedste tips fra de makeup-artister, der laver hår, hud og makeup på de mange modeller.

Alt det, der bare ikke må gå forbi din næse blandet med indhold, der både rummer hvilken modeuge, der har været mest toneangivende, hvilken model, der er den næste store, hvorfor du skal gå i netop denne sæsons tendenser og hvilke modehuse, du skal shoppe.

6 ting, du finder om modeuge…

  • Hvilken model, du skal kende
  • Den designer, der er det smarteste lige nu
  • Professionelle tips til hår, hud og makeup
  • Makeup-tendenserne, der kommer til at præge sæsonen
  • Eksklusive interviews med modebranchens mest magtfulde
  • Den bedste street style fra København, New York, London, Paris og Milano.
  • … og meget mere!

På denne side finder du artikler fra Eurowoman, ALT for damerne, Boligliv, Fit Living, Hjemmet og Hendes Verden.