Et kendt ansigt: Mød Cecilie Frøkjær

Du har set hende på skærmen i årevis og føler måske netop derfor, at du kender hende på et personligt plan. Men hvor meget ved du egentlig om tv-værten Cecilie Frøkjær?

Her kan du blive klogere på kvinden, der både kan skrive Go’ Morgen Danmark-vært, Go’ Aften Danmark-vært, forfatter og foredragsholder på sit CV. 

Læs mere

5 facts om Cecilie Frøkjær

1. Blev skilt i 2008

Efter 10 år sammen blev Cecilie Frøkjær i 2008 skilt fra sine børns far, Lars Daneskov. Det var en udramatisk skilsmisse, som de begge to var enige om, og der var ”ikke andre involveret”, fortæller Cecilie Frøkjær i dette interview.

2. Har altid kæmpet med vægten

I samme interview lægger Cecilie Frøkjær ikke skjul på, at hun har en kæmpe kærlighed for fedt, sukker, brød og mad i det hele taget. Hun arbejder hårdt for at holde vægten nede, når hun skal på skærmen, men elsker at kunne slippe tøjlerne og spise løs.

”…næst efter fred i verden og alt det der, så er mit største egoistiske ønske et andet stofskifte”, siger hun i interviewet, hvor hun blandt andet fortæller, at hun var buttet som barn og gav sig i kast med sin første slankekur som 12-årig.

3. Skabte ”tv-historie” på TV2

Da Cecilie Frøkjær fik Morten Resen som medvært på TV2, gjorde det hende lykkelig af mange årsager – og én af dem var aldersforskellen, fortæller hun i dette interview: 

"For første gang i tv-historien var kvinden ældst, og jeg var på toppen over det. Morten er så sød og dygtig, så jeg ville gerne arbejde med ham for all the right reasons, men det var altså totalt add on, at vi endelig fik brudt den uendelige række af ældre mænd og yngre kvinder.”

4. Fandt inspiration hos farmor

Da Cecilie Frøkjær valgte at blive selvstændig efter fast job på TV2 i en længere årrække, skyldtes det ikke mindst, at hun fra sin farmor har lært, at det aldrig er for sent at prøve noget nyt. I dette interview fortæller hun, hvorfor hun endelig besluttede at gøre noget ved snakken efter længere tids overvejelse.

5. Boede ikke sammen med kæresten

Mange fandt det ”mærkeligt”, da Cecilie Frøkjær og Michael Robak fortalte, at de ikke boede sammen, selvom de var kærester. Det fortæller Robak i dette interview fra 2014, hvor han også kommer ind på, hvorfor de to passer så godt sammen.

Cecilies side af sagen kan du læse om i dette interview fra 2016, hvor hun forklarer, at behovet for et fællesskab uden en ny storfamilie spillede ind på beslutningen om at bo hver for sig.

Du kan læse meget mere om andre tv-værter og kendte mennesker i vores kendis-univers  eller blive klogere på ALT for damernes brevkasseredaktør Michal Robak her.