ALT for damernes klummeskribent Michael Robak har netop udgivet romanen "Hele byen ved det"

Foto: Jens Rosenfeldt ALT for damernes klummeskribent Michael Robak har netop udgivet romanen "Hele byen ved det"

Robak om kæresten Cecilie Frøkjær: Derfor bor vi ikke sammen

Michael Robak fandt sammen med ekskæresten Cecilie Frøkjær igen. Læs, hvorfor de har valgt at bo hver for sig.

– Cecilie og jeg er totalt afslappede i hinandens selskab – sådan håber jeg i hvert fald også, hun har det. Jeg kender ikke nogen – bortset fra min familie – hvor jeg simpelthen bare føler mig så meget hjemme, som jeg gør i hendes selskab, fortæller forfatter og klummeskribent Michael Robak i et interview denne uges Alt for damerne.

Siden sidste efterår har kæresten heddet Cecilie Frøkjær. Igen. For de to holdt en pause på godt fire år og fandt så sammen igen. De to har kendt hinanden, siden de var 22, hvor de var i praktik sammen på TV Midtvest i Holstebro.

– Hun er bare en glad pige fra provinsen, og jeg er en glad dreng fra provinsen. Og så synes vi bare, mange af de samme ting er sjove.

Men planer om at flytte sammen står ikke forrest i kalenderen.

– Tjoh, det kan da godt være, at vi skal det engang, når vores børn bliver større eller flytter hjemmefra. Lige nu tænker jeg, at der er mange flere fordele ved ikke at bo sammen. Blandt andet fordi det der med at være sammenbragt familie bare er en kæmpestor mundfuld. Hvis man skal gøre det rigtigt, koster det ekstremt meget energi. Det kan man vælge, men jeg kender ikke ret mange, hvor det oprigtigt er lykkedes, og alle er gennemlykkelige i det. Jeg kender selvfølgelig Cecilies børn ganske udmærket – og omvendt. Vi var på ferie sammen i sommer og skal også noget sammen nu her i weekenden.

– Ulempen er selvfølgelig, at Cecilie og jeg ser hinanden for lidt. Men fordelen er jo så også, at når vi ses, så er vi virkelig kærester. Vi er pisseglade for at se hinanden og værdsætter hver eneste gang, vi kan få en halv eller hel eftermiddag eller aften sammen. Det er superfedt, og vi har det på samme måde. Der er ikke en af os, der vil noget andet. Nogle synes, det er mærkeligt, men vi har ikke engang brugt en halv time på at diskutere det, vi er bare enige om, at det her er det bedste. Det fungerer pissegodt.

Læs resten af interviewet med Michael Robak i denne uges ALT for damerne (nr. 41/2014), hvor han fortæller om sin nye bog, ”Hele byen ved det”.

 

 

 

LÆS OGSÅ: Cecilie Frøkjær: Flødeskummet stod ud til alle sider 

Michael Robak

45 år.

Journalist og redaktionschef på TV2 Nyhederne.

Ansat på TV2 siden 1996 ("super cool rastløs type – not", som han selv siger).

Klummeskribent i ALT for damerne.

Kæreste med TV2-kollegaen Cecilie Frøkjær.

Har en søn på 18 og en datter på 10 fra to tidligere forhold.

Forfatter til debutromanen "Hele byen ved det", som udkommer 9. oktober.
Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Cecilie Frøkjær

610x200_woordy_knap2.jpeg