Sally's - et livsstilsmagasin

Magasinet Sally's er sprængfyldt med idéer til, hvordan du kan forskønne dit hjem med unikke idéer, indrette med kunst, som de kreative kvinder i bladet har gjort, og hvordan du gearer ned i en travl hverdag med dit strikketøj.

Sally’s udkommer sammen med Hendes Verden, som er et livsstilsmagasin, der omhandler alt lige fra bolig til træning og sundhed. 

Læs mere

Magasinet Sally’s går mere i dybden med tips og inspiration til boligen med små og store artikler om forskellige DIY- projekter i hjemmet og giver dig en masse hækle- og strikkeopskrifter. Alt i alt, vil du få en masse af det som Sally’s kalder ”Ideer vi elsker”, der nok skal kunne give dig mod på selv at gå i gang med et lille eller større projekt derhjemme. 

Du kan altid oprette et abonnement på Sally’s – Se alle vores tilbud HER.

Hækle- og strikkeopskrifter til både professionelle og nybegyndere

Når det drejer sig om at hækle, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. Du kan hækle alt lige fra legetøj, tøj, klude og grydelapper. Har du baby, kan du hækle dine egne pusledyr og rangler i forskellige farver, mønstre og figurer, lige som du har lyst til eller sjove tæpper til børn og huer.

Du finder også en masse strikkeopskrifter på sømandsbluser, ponchoer og halstørklæde. Mangler boligen et pift finder du blandt andet opskrifter på hæklede håndklæder og karklude, fine puder og ideer til patchwork til hjemmet. Sally's er et oplagt magasin at gemme og tage frem igen og igen, når du savner inspiration til det næste kreative projekt.

Du kan købe et strikke- og hæklekit i de fleste butikker, hvor man også kan købe garn, og når du har hæklenål eller strikkepinde og garn parat, er det bare med at komme i gang. Du kan læse meget mere om hækleopskrifter, strikkeopskrifter samt blive klogere i vores hækleskole og strikkeskole her på alt.dk.

Indholdet på alt.dk er fra Hjemmet, ALT for damerne, Hendes Verden, Eurowoman, FIT LIVING og Boligliv.