Her er sæsonens smukkeste tasker, der passer til alle kvinder

Hvilken taske passer bedst til dig? Og hvad siger sæsonens trends? Vi har samlet alle de tasker, du kan drømme om, og krydret med tips, tricks og trends.

Blandt de helt store It-tasker er disse 10:

 • Marc Jacobs’ Hobo-taske
 • Louis Vuittons Never Full-taske
 • Guccis Dionysus-taske
 • Chanels 2.55-taske
 • Balenciagas City-taske
Læs mere

Blandt de helt store It-tasker er disse 10:

 • Marc Jacobs' Hobo-taske
 • Louis Vuittons Never Full-taske
 • Guccis Dionysus-taske
 • Chanels 2.55-taske
 • Balenciagas City-taske
 • Hermès' Birkin-taske
 • Loewes Puzzle-taske
 • Saint Laurents Sac De Jour-taske
 • Proenza Schoulers PS1-taske
 • Célines Luggage-taske

De er vores alles bedste og mest praktiske ven, og tasker er en absolut nødvendighed for at have alt sit habengut med gennem hverdagen. At dine taske så samtidigt er lækker gør ingenting. Hvis dit outfit trænger til det, kan du altid peppe hverdagen op med en taske af kulørte farver, eller gå efter den klassiske sorte skuldertaske, hvis du ønsker mere fokus på tøjet.

Der er status i tasker. De mest eftertragtede af slagsen bliver døbt It-tasker, og er det ultimative tilbehør, samtaleemne og statussymbol.

Sådan vælger du en taske

Selvom du nok har skullet vente på lange ventelister, så har de fleste af ovenstående tasker været let tilgængelige. Hvis du altså havde pengepungen, der kunne finansiere det. Men, sådan har det ikke være de sidste mange år, hvis du skulle have fat i Hermès’ Birkin-taske.

Den skal du skrives op til hos Hermès. Birkin, designet til Jane Birkin, har en rendyrket kultstatus og en enorm fanskare, der både tæller mænd og kvinder – Kim Kardashian, Victoria Beckham og Marc Jacobs for bare at nævne nogle få. De er ikke til at komme i nærheden af, hverken prismæssigt eller lagerbeholdning, men heldigvis for os alle er der masser af andre tasker at vælge imellem.

Hvis dine hænder altid er fulde, så er skuldertasker som skabt til dig

Vi leder alle sammen efter den, og det er ikke altid nemt. For den skal ikke kun være lækker at se på, men også kunne rumme det vigtigste uden at være for stor, og så skal den være en taske, du gider at se på hver dag. Tidløs, luksuriøs og nem – det er nøgleordene, du skal huske, når du skal finde den perfekte skuldertaske.

Elsker du også bæltetasker?

Bæltetasken er lille, chik og praktisk, og du kan ikke fylde hele dit liv ned i den, for der er kun plads til det mest nødvendige. Til gengæld er den let at svinge tværs henover kroppen, og så har du ellers hænderne fri til dagens gøremål. Den er mere skæv end de klassiske tasker, har altid været en favorit hos de praktisk anlagte og er på det seneste blevet taget til sig af de store designere.

En clutch opgraderer dit look med ét trylleslag

Hvis ikke du er til de traditionelle tasker med stropper og lange skulderremme, og i stedet går efter tasker, der er simple i stilen, kan tages under armen og kun kan rumme fem læbestifter, høretelefoner, tyggegummi, cigaretter og et tørklæde, så er en clutch løsningen.

Håndtasker, der klæder din indre ”lady”

En håndtaske giver et glamourøst og eksklusivt pift til dit favoritsæt, og vil give dig, hvis garderobe er i simple farver, noget ”ladylike” og dig, hvis garderobe er en stor farvelade noget eksklusivt. Den lille hank gør den nem at bruge til hverdag, hvor du altid har din mobil, pudder og høretelefoner med dig, og det ultraminimalistiske og luksuriøse udtryk går godt i spænd med den enkle skandinaviske stil.

Står der skoletasker øverst på din indkøbsliste?

Har du altid alt for mange ting, du bare absolut skal have med dig og ingen taske, der kan rumme det hele? Selvom din håndtaske er pæn, så kan den næppe rumme alt det, du skal bruge til studiet, kontoret eller hverdagen generelt, og derfor er det heldigt, at der findes masser af cool og lækre tasker med plads til det hele.