Horoskop fisk illustration
Foto: Getty Images | Fisken er et vandtegn.
ALT for damerne

Horoskop fisk

Fisken: Dagens horoskop

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af 23.okt.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 43: Her er dagens horoskop for Fisken

Mandag 23/10
Det er arbejdet, der fylder din dag og de kommende dage også. Heldigvis er du ladet op med både energi og mental styrke, så du er helt rolig ved de udfordringer, arbejdsopgaverne giver dig.

Tirsdag 24/10
Find din kreative og barnlige side frem. Dagen egner sig godt til alle former for kreative aktiviteter, hvor man ikke tager tingene så højtideligt.

Onsdag 25/10
Prøv ikke at planlæg for meget i dag. Det bliver en dag uden så meget rytme og forudsigelighed, men det har vel også sin charme.

Torsdag 26/10
Du har en god fornemmelse for, hvad din partner har brug for. Det gør dig til en god hjælp og et godt selskab.

Fredag 27/10
I dag starter en periode med plads til lidt mere fest og farver. Det passer dig godt, så også humøret får en tak opad, det bliver næsten overstadigt godt.

Lørdag 28/10
Hvis du trænger til kærlighed generelt, eller mere intense oplevelser i dit parforhold, så kan du regne med, at både kærlighed og parforhold i denne periode trives bedst væk fra hverdagens trivialiteter

Søndag 29/10
Du er nysgerrig, og du har udlængsel, så derfor påbegynder du måske en uddannelse, eller du tager på en spændende rejse.

 

Se alle horoskoper her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for fisken

dupa

Henter...