Fisken
Foto: Ditte Hamo | Horoskop fisk illustration
ALT for damerne

Horoskop fisk

Fisken

Del på

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af | 16.feb.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Torsdag 16/2
Selvom du udtrykker dig på en blid og følsom måde, bliver der lyttet til det, du siger. Det kommer nemlig lige fra dit allerinderste.

Fredag 17/2
Sæt tempoet ned og vær lidt mere tilstede. Du kan virke lidt fraværende og forvirret på andre.

Lørdag 18/2
Dagen egner sig godt til alle former for mentale aktiviteter. Fordyb dig gerne i en god bog.

Søndag 19/2
Giv dig selv lov til at lave så lidt som muligt. I morgen vil du mærke, at energien er tilbage.

Mandag 20/2
Dagen egner sig godt til fysiske aktiviteter. Har det været lidt småt med motionen i den seneste tid, er det en god dag at gøre noget ved det.

Tirsdag 21/2
Budgettet ser rigtig godt ud, og du sætter meget pris på lidt luksus ud over det sædvanlige. Tag springet, forkæl dig selv.

Onsdag 22/2
Efter en periode, hvor du har haft brug for at være dig selv, kommer du igen frem fra dit skjul.

 

 

Se alle horoskoperne her

Fiskene (20/2-20/3) er et vandtegn.

Fiskene er en blød og sensitiv person. Hun er super romantisk og har en god fantasi. Hun bliver let rørt, og har meget let ved at føle sympati for andre der har det skidt. Det kan være en bagdel, for hun har svært ved at skille tingene ad; hvad er min egen, og hvad er andres smerte? Hun føler hurtigt, hvad andre mennesker føler og stemningerne omkring sig, og mangler et filter til alle de indtryk hun får.

Derfor har hun brug for at være alene en gang imellem, for at finde og være sig selv. Fiskene er kunstnerisk og musisk, og kan lide det ukonkrete: musik, teater og eventyr.

Hun er ikke så god til planlægning og lever fra dag til dag. Derfor kommer hun til at virke lidt forvirret, kaotisk og rodet. Men man føler sig forstået i hendes selskab, og hun er rigtig god at græde hos, for hun lever sig fuldkommen ind i dine følelser.
Hun er frigørende at være sammen med, men det kan også være irriterende, at hun er så ustruktureret.

Fiskene passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og skorpionen), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte fisk: Rikke Gøransson, Rihanna, Drew Barrymore, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Jennifer Love Hewitt.

Nøgleord i denne artikel: fiskene, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...