Fisken
Foto: Ditte Hamo | Horoskop fisk illustration
ALT for damerne

Horoskop fisk

Fisken

Del på

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af | 23.mar.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Torsdag 23/3
Økonomien må ikke overses. Der er risiko for, at du med din hang til indkøb af dyre og lækre ting får forkøbt dig, så der ikke er reserver til de uforudsete udgifter, der truer i horisonten.

Fredag 24/3
Stress af – og vær mere til stede. Følelserne sidder i kroppen. Fysiske aktiviteter skaber kontakt til de følelsesmæssige lag i dit indre.

Lørdag 25/3
Det kan blive aktuelt med kontakt til dine mere eller mindre latente udenlandske relationer. Du får derfor let brug for dine sprogkundskaber, så kontakten ikke bare løber ud i sandet.

Søndag 26/3
Det tegner ikke til at blive den mest farverige uge, når det gælder kærlighed og romantik. Kedeligt? Måske, men til gengæld bliver det heller ikke en uge, hvor der opstår problemer på området.

Mandag 27/3
Forvent ikke at alle har forstået, hvad du mener. Du kan derfor ikke regne med, at I har samme opfattelse af, hvad der er aftalt.

Tirsdag 28/3
En person i din nærhed har brug for lidt omsorg. Du er god til at lytte og trøste.

Onsdag 29/3
Efter uroligheder på den økonomiske front, får du en glædelig nyhed om en ekstra indtægt. Det hjælper på humøret.

 

Se alle horoskoperne her

Fiskene (20/2-20/3) er et vandtegn.

Fiskene er en blød og sensitiv person. Hun er super romantisk og har en god fantasi. Hun bliver let rørt, og har meget let ved at føle sympati for andre der har det skidt. Det kan være en bagdel, for hun har svært ved at skille tingene ad; hvad er min egen, og hvad er andres smerte? Hun føler hurtigt, hvad andre mennesker føler og stemningerne omkring sig, og mangler et filter til alle de indtryk hun får.

Derfor har hun brug for at være alene en gang imellem, for at finde og være sig selv. Fiskene er kunstnerisk og musisk, og kan lide det ukonkrete: musik, teater og eventyr.

Hun er ikke så god til planlægning og lever fra dag til dag. Derfor kommer hun til at virke lidt forvirret, kaotisk og rodet. Men man føler sig forstået i hendes selskab, og hun er rigtig god at græde hos, for hun lever sig fuldkommen ind i dine følelser.
Hun er frigørende at være sammen med, men det kan også være irriterende, at hun er så ustruktureret.

Fiskene passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og skorpionen), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte fisk: Rikke Gøransson, Rihanna, Drew Barrymore, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Jennifer Love Hewitt.

Nøgleord i denne artikel: fiskene, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...