Horoskop fisk
Foto: Ditte Hamo | Horoskop fisk illustration
ALT for damerne

Horoskop fisk

Fisken

Del på

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af 20.apr.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Torsdag 20/4
Du skal tage stilling til nogle økonomiske transaktioner. Sørg for at give dig god tid, så du ikke træffer beslutninger på et forkert eller for snævert grundlag.

Fredag 21/4
Du har masser af fysisk overskud. Start weekenden med en god løbetur og få ugens arbejde ud af hovedet.

Lørdag 22/4
Weekenden vil være perfekt til en miniferie sammen med din elskede. Alternativt er der plads til en masse udadvendte sociale aktiviteter – vælg selv.

Søndag 23/4
De kommende dage egner sig særdeles godt til alle former for kommunikation – og du er i stand til at udtrykke dig meget direkte.

Mandag 24/4
Forvent ikke en dag, hvor du sidder stille. Du er konstant på farten.

Tirsdag 25/4
Du har meget godt fat i dit arbejdsområde på jobbet, men en chef eller kollega med betragteligt større erfaring end du, vil være i stand til at lære dig en hel del mere i den kommende tid.

Onsdag 26/4
Du mærker en indre uro. Bare slap af – det er et forbigående fænomen.

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for fisken lige her.

Fiskene (20/2-20/3) er et vandtegn.

Fiskene er en blød og sensitiv person. Hun er super romantisk og har en god fantasi. Hun bliver let rørt, og har meget let ved at føle sympati for andre der har det skidt. Det kan være en bagdel, for hun har svært ved at skille tingene ad; hvad er min egen, og hvad er andres smerte? Hun føler hurtigt, hvad andre mennesker føler og stemningerne omkring sig, og mangler et filter til alle de indtryk hun får.

Derfor har hun brug for at være alene en gang imellem, for at finde og være sig selv. Fiskene er kunstnerisk og musisk, og kan lide det ukonkrete: musik, teater og eventyr.

Hun er ikke så god til planlægning og lever fra dag til dag. Derfor kommer hun til at virke lidt forvirret, kaotisk og rodet. Men man føler sig forstået i hendes selskab, og hun er rigtig god at græde hos, for hun lever sig fuldkommen ind i dine følelser.
Hun er frigørende at være sammen med, men det kan også være irriterende, at hun er så ustruktureret.

Fiskene passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og skorpionen), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte fisk: Rikke Gøransson, Rihanna, Drew Barrymore, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Jennifer Love Hewitt.

Nøgleord i denne artikel: fiskene, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...