Horoskop fisk
Foto: Ditte Hamo | Horoskop fisk illustration
ALT for damerne

Horoskop fisk

Fisken

Del på

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af 25.maj.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Torsdag 25/5
Det er i hjemmet, tingene foregår! Der er en masse, der skal ordnes, repareres og gøres ved, så en afslappende uge er der ikke udsigt til.

Fredag 26/5
Du har brug for at være dig selv. Du har ikke lyst til at være afhængig af andre end dig selv i dag. Det giver dig en følelse af frihed.

Lørdag 27/5
Fisken i et fast parforhold kan snige sig til nogle hyggestunder, hvor der også bliver tid til en god snak i en intim atmosfære. Singlen kan muligvis høre fra en gammel flamme!

Søndag 28/5
Hvis du skal være social, foretrækker du at invitere gæsterne hjem til dig. Du er ikke meget for at forlade dit dejlige hjem.

Mandag 29/5
Der er risiko for, at der opstår en misforståelse mellem dig og et medlem af familien. Din tone har sikkert været en anelse for skarp!

Tirsdag 30/5
Jo mere du fordyber dig i opgaverne, jo større overblik får du. Du arbejder bedst alene eller isoleret fra andre.

Onsdag 31/5
En gammel flamme lader hører fra sig. Det bliver til en god snak, men heller ikke mere end det.

 

Se alle horoskoperne her

Læs også ALT for damernes store forårshoroskop for fisken lige her.

Fiskene (20/2-20/3) er et vandtegn.

Fiskene er en blød og sensitiv person. Hun er super romantisk og har en god fantasi. Hun bliver let rørt, og har meget let ved at føle sympati for andre der har det skidt. Det kan være en bagdel, for hun har svært ved at skille tingene ad; hvad er min egen, og hvad er andres smerte? Hun føler hurtigt, hvad andre mennesker føler og stemningerne omkring sig, og mangler et filter til alle de indtryk hun får.

Derfor har hun brug for at være alene en gang imellem, for at finde og være sig selv. Fiskene er kunstnerisk og musisk, og kan lide det ukonkrete: musik, teater og eventyr.

Hun er ikke så god til planlægning og lever fra dag til dag. Derfor kommer hun til at virke lidt forvirret, kaotisk og rodet. Men man føler sig forstået i hendes selskab, og hun er rigtig god at græde hos, for hun lever sig fuldkommen ind i dine følelser.
Hun er frigørende at være sammen med, men det kan også være irriterende, at hun er så ustruktureret.

Fiskene passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og skorpionen), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte fisk: Rikke Gøransson, Rihanna, Drew Barrymore, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Jennifer Love Hewitt.

Nøgleord i denne artikel: fiskene, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...