Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Fisken
Foto: Ditte Hamo | Horoskop fisk illustration
ALT for damerne

Horoskop fisk

Fisken

Del på

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af | 19.jan.2017 | Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Torsdag 19/1
Der kommer endelig nogle konkrete resultater ud af et samarbejde og et projekt, som du og andre har arbejdet på længe.

Fredag 20/1
Energimæssigt ligger du lidt lavt, og du har brug for at trække dig lidt tilbage til dit eget univers. Yoga kan være med til at skabe en god balance mellem krop og sind.

Lørdag 21/1
I weekenden har du lov til at hvile på laurbærrene. Det har været dejligt at opleve succesen og resultaterne give et meget større sammenhold i gruppen – og nu skal du nyde frugterne af din indsats.

Søndag 22/1
Energien er ikke den bedste, så gem fysisk krævende aktiviteter til en anden dag. Slap af og nyd søndagen.

Mandag 23/1
I dag har du brug for at trække dig lidt tilbage fra fællesskabet og være alene med dine tanker.

Tirsdag 24/1
Du er særdeles hjælpsom over for andre mennesker i dag, og du er god til at fornemme modpartens behov. Du tilpasser dig dog for meget og glemmer dine egne behov.

Onsdag 25/1
Vent med store økonomiske investeringer til du har et bedre overblik.

 

Se alle horoskoperne her

Fiskene (20/2-20/3) er et vandtegn.

Fiskene er en blød og sensitiv person. Hun er super romantisk og har en god fantasi. Hun bliver let rørt, og har meget let ved at føle sympati for andre der har det skidt. Det kan være en bagdel, for hun har svært ved at skille tingene ad; hvad er min egen, og hvad er andres smerte? Hun føler hurtigt, hvad andre mennesker føler og stemningerne omkring sig, og mangler et filter til alle de indtryk hun får.

Derfor har hun brug for at være alene en gang imellem, for at finde og være sig selv. Fiskene er kunstnerisk og musisk, og kan lide det ukonkrete: musik, teater og eventyr.

Hun er ikke så god til planlægning og lever fra dag til dag. Derfor kommer hun til at virke lidt forvirret, kaotisk og rodet. Men man føler sig forstået i hendes selskab, og hun er rigtig god at græde hos, for hun lever sig fuldkommen ind i dine følelser.
Hun er frigørende at være sammen med, men det kan også være irriterende, at hun er så ustruktureret.

Fiskene passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og skorpionen), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte fisk: Rikke Gøransson, Rihanna, Drew Barrymore, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Jennifer Love Hewitt.

Nøgleord i denne artikel: fiskene, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)
Henter...