Horoskop fisk
Foto: Ditte Hamo | Horoskop fisk illustration
ALT for damerne

Horoskop fisk

Fisken

Del på

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af 22.jun.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Torsdag 22/6
Der har været gang i et større projekt hjemme, men nu kan du øjne afslutningen på det, og kan lægge sidste hånd på værket.

Fredag 23/6
Du går en dejlig weekend i møde, og allerede i dag er der gode muligheder for en festlig aften.

Lørdag 24/6
En festlig weekend venter, men det mangler da også bare set i lyset af det store færdige projekt. NU skal der slappes af og festes.

Søndag 25/6
Det bliver næppe en helt almindelig og kedelig søndag. Du er parat til at udforske livets romantiske sider.

Mandag 26/6
Er du single, så prøv at være opsøgende, når det gælder en god flirt eller dating. Tiden lige nu er bare helt perfekt til den del af tilværelsen.

Tirsdag 27/6
En sød kollega gør dig lidt blød i knæene. Det vækker nogle drømme i dig.

Onsdag 28/6
Du er dejlig hemmelighedsfuld, men også lidt distræt. Du bør være mere til stede.

 

Se alle horoskoperne her

Fiskene (20/2-20/3) er et vandtegn.

Fiskene er en blød og sensitiv person. Hun er super romantisk og har en god fantasi. Hun bliver let rørt, og har meget let ved at føle sympati for andre der har det skidt. Det kan være en bagdel, for hun har svært ved at skille tingene ad; hvad er min egen, og hvad er andres smerte? Hun føler hurtigt, hvad andre mennesker føler og stemningerne omkring sig, og mangler et filter til alle de indtryk hun får.

Derfor har hun brug for at være alene en gang imellem, for at finde og være sig selv. Fiskene er kunstnerisk og musisk, og kan lide det ukonkrete: musik, teater og eventyr.

Hun er ikke så god til planlægning og lever fra dag til dag. Derfor kommer hun til at virke lidt forvirret, kaotisk og rodet. Men man føler sig forstået i hendes selskab, og hun er rigtig god at græde hos, for hun lever sig fuldkommen ind i dine følelser.
Hun er frigørende at være sammen med, men det kan også være irriterende, at hun er så ustruktureret.

Fiskene passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og skorpionen), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte fisk: Rikke Gøransson, Rihanna, Drew Barrymore, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Jennifer Love Hewitt.

Nøgleord i denne artikel: fiskene, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper
Del på
Kommentarer (0)

Henter...