'
Horoskop fisk
Foto: Ditte Hamo | Horoskop fisk illustration
ALT for damerne

Horoskop fisk

Fisken

Fisken er født mellem den 20. februar - 20. marts. Fisken er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Fisken.

Af 17.aug.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Torsdag 17/8
Der er livligt, men behageligt, på jobbet. Der snakkes om meget og diskuteres om alt, men helt uden at der bliver en ubehagelig stemning eller kommer konflikter ud af det.

Fredag 18/8
Det bliver en dag, hvor du virkelig får udrettet en masse. Din optimisme er stor, og samtidig er du målrettet og fokuseret.

Lørdag 19/8
Fritidssyslerne står i fysikkens og det kropsliges tegn. Du kan lide at få brugt dig selv, gerne på en måde hvor både fart og intensitet indgår.

Søndag 20/8
Du keder dig let i dag, men det bliver svært at lokke partneren til noget. Du må selv sørge for underholdningen.

Mandag 21/8
Der er lagt op til en rigtig hjemmedag med avisen, TV2 News eller en god bog. Du kan sagtens få stillet din nysgerrighed, uden at gå uden for en dør.

Tirsdag 22/8
Det er nok nu, du skal se økonomien nærmere efter i sømmene. Den er lidt svingende for tiden, og måske er alt, der skal til, at du handler mere konkret i overensstemmelse med det, der fremgår af budgettet.

Onsdag 23/8
Du suger nærmest alle indtryk til dig – både de gode og de dårlige. Du mærker straks, hvis nogle har det dårligt.

 

Se alle horoskoperne her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for fisken

Fiskene (20/2-20/3) er et vandtegn.

Fiskene er en blød og sensitiv person. Hun er super romantisk og har en god fantasi. Hun bliver let rørt, og har meget let ved at føle sympati for andre der har det skidt. Det kan være en bagdel, for hun har svært ved at skille tingene ad; hvad er min egen, og hvad er andres smerte? Hun føler hurtigt, hvad andre mennesker føler og stemningerne omkring sig, og mangler et filter til alle de indtryk hun får.

Derfor har hun brug for at være alene en gang imellem, for at finde og være sig selv. Fiskene er kunstnerisk og musisk, og kan lide det ukonkrete: musik, teater og eventyr.

Hun er ikke så god til planlægning og lever fra dag til dag. Derfor kommer hun til at virke lidt forvirret, kaotisk og rodet. Men man føler sig forstået i hendes selskab, og hun er rigtig god at græde hos, for hun lever sig fuldkommen ind i dine følelser.
Hun er frigørende at være sammen med, men det kan også være irriterende, at hun er så ustruktureret.

Fiskene passer godt sammen med andre vandtegn (krebsen og skorpionen), samt med jordtegnene (tyren, jomfruen og stenbukken).

Kendte fisk: Rikke Gøransson, Rihanna, Drew Barrymore, Sharon Stone, Elizabeth Taylor, Jennifer Love Hewitt.

Nøgleord i denne artikel: fiskene, personlighed, stjernetegn, horoskop

Horoskoper

Henter...