Skønhedsråd
Foto: Privat, mac, redken m.fl.

Skønhedsråd

Få makeup-artistens 7 bedste trick

Er du til den helt basale, enkle makeup med få, men lækre kvalitetsprodukter, er det makeupartisten Marie Thomsen (31), du skal lytte til. Få hendes syv bedste råd her.

1 FUGT ANSIGTET
Min yndlingsdagcreme er Moisture Replenishing Day Cream fra Jurlique (310 kr.), som jeg har brugt i årevis. Den giver mega-meget fugt, og selvom den er rig i konsistensen, bruger jeg den året rundt.

2 FORKÆL KROPPEN
Til kroppen kan jeg ikke undvære min bodylotion fra Tromborg. Det er min forkælelse, når jeg (en sjælden gang) tager et langt og uforstyrret bad. Den dufter sindssyg godt og er nærmest fløjlslækker at smøre på huden. Den er rig, men ikke fedtet.

3 EFFEKTFULDE VIPPER
Som makeupartist er det svært kun at fremhæve ét makeupprodukt, da jeg jo har så mange at vælge imellem, men jeg må sige, at L’Oréals Double Extension Mascara (150 kr.) er en af mine favoritter. Den er nem at lægge på i lag, så vipperne bliver lange og tykke. Også uden brug af primeren i den anden ende – den bruger jeg faktisk aldrig.


Læs også: Sådan holder skønhedseksperten sig skøn


4 FORFØRENDE LÆBER
MAC har lavet den flotteste orangerøde læbestift, der er perfekt til lys hud (men ikke så god, hvis du har gule tænder…). Den hedder „Lady Danger“ og er min favorit, når jeg skal ud – suppleret med en masse sort kohl og mascara på øjnene.

5 HERREGOD DUFT
Min seneste yndlingsduft er Comme de Garçons’ „Incence Ouarzazate“, der faktisk er en mandeparfume. Den dufter af røget træ, krydderier og varm citrus og er SÅ god!

6 KUR TIL LANGT HÅR
Anti-Snap Leave-in Conditoner fra Redken (280 kr.) er mit yndlingsprodukt til håret. Den er helt uundværlig til langt hår på grund af dens reparerende egenskaber og den eneste grund til, at mit hår er blevet så langt, som det er. Jeg bruger den i de fugtige spidser, hver gang jeg har vasket hår.

7 TID TIL REFLEKSER
Min næste skønhedsinvestering bliver reflekser i håret. Jeg trænger til at få lidt (flere) gyldne reflekser, og det er min gode kollega/kammerat Søren Bach fra salonen Oops! i København, der laver dem. Sidst han så mig, råbte han efter mig på gaden, så det må vist snart være tid. „Plej spidserne dagligt, så kan håret bedre vokse sig langt“

 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed