Kendall Jenner - realitystjerne og model

Kendall Jenner er kendt fra det amerikansk tv-show ”Keeping Up With The Kardashians”. Hun er model, og hun har gået Victorias Secret-showet tre gange. I 2017 og 2018 kom Kendall Jenner højest på listen over bedst betalte modeller i det amerikanske erhvervsmagasin Forbes.

Hvornår og hvor er hun født? Hvem dater hun? Hvor høj er hun? Læs meget mere her.

Læs mere

Hvem er Kendall Jenner?

Hun er vokset op med en rolle i realityshowet ”Keeping Up With The Kardashians”, hvor hun sammen med sine søskende og forældre åbner op for deres ekstravagante tilværelse. Hendes mor Kris Kardashian og far Bruce Jenner var allerede kendt fra sladderbladene, inden de lancerede realityshowet. Kris Kardashian havde på daværende tidspunkt allerede været gift en gang med den nu afdøde Robert Kardashian, der var kendt som advokatforsvarer for sportsikonet O.J. Simpson, som var blevet anklaget for at dræbe sin hustru Nicole Brown Simpson. Kris Kardashian havde et tæt venskab med Nicole, og derfor fik Kendall Jenner Nicole som mellemnavn.

Kendalls far er den tidligere OL-atlet Bruce Jenner, der i dag har skiftet køn og nu hedder Caitlyn Jenner.

Kendall Jenner er opvokset i en stor familie, der er vant til spotlightet. Derfor er det måske heller ikke så overraskende, at hun er endt på catwalken i blitzene fra verdenspressen.

Hvor mange søskende har Kendall Jenner?

I barndomshjemmet har der altid været fyldt med en masse legekammerater, for Kendall har intet mindre end ni søskende. De fleste er fra forældrenes tidligere ægteskaber, men hun deler begge forældre med søsteren Kylie Jenner, som blev noteret som den yngste selvgjorte milliardær af det amerikanske erhvervsmagasin Forbes 2017 og 2018.

Før moren Kris Kardashian fandt sammen med faren Bruce Jenner, fik hun fire børn i ægteskabet med advokaten Robert Kardashian. Den ældste af disse børn er selfiedronningen Kim Kardashian West, der er gift og har tre børn med Kanye West. Derefter kommer Kourtney, dernæst Khloé og til sidst Robert. Far Bruce Jenner, i dag Caitlyn Jenner, fik Burt med atleten Chrystie Jenner, og hun fik Brandon og Brody sammen med skuespilleren Linda Thompson. I dag er mor Kris og far Caitlyn ikke længere sammen.

Hvor høj er Kendall Jenner?

Kendall er 179 centimeter høj. Hun er måske ikke den højeste topmodel, men hun er den højeste af sine Kardashian-søstre. Og højden har på ingen måde holdt hende tilbage på den professionelle bane: I 2017 og 2018 blev hun nemlig vurderet til at være den bedst betalte topmodel på det amerikanske erhvervsmagasin Forbes’ årlige liste over bedst betalte topmodeller.

Hvem dater hun?

Kendall er kendt for at være ret så diskret omkring sit privatliv, men pressen opsnappede alligevel en række billeder fra en privat ferie på en yacht, hvor hun så ud til at hygge sig gevaldigt med det forhenværende medlem fra One Direction Harry Styles tilbage i 2015

Topmodellen er ikke typen, der deler sig kærlighedsliv med offentligheden, men hun er tidligere blevet kædet sammen med rapperen Asap Rocky, veninden Gigi Hadid’s bror Anwar Hadid og senest Philadelphia-basketballspilleren Ben Simmons.

15 ting, du skal vide om Kendall

 • Hun er født d. 3. november, 1995.
 • Kendalls fulde navn er Kendall Nicole Jenner. Hun fik mellemnavnet Nicole til ære for afdøde Nicole Brown Simpson, der blev myrdet i 1994.
 • Kendall hænger med nogle temmelig moderigtige venner. Hendes crew består blandt andet af topmodellerne Cara Delevingne, Gigi Hadid, Hailey Bieber (kendt som Baldwin) og Bella Hadid.
 • Kendall er næsten i familie med Gigi Hadid, fordi hendes stedfar er Kendalls halvbrors eksstedfar.
 • Hun elsker dyr. Især passionen for at ride er noget, man fra tid til anden kan se på hendes Instagram. 
 • Da hun var en lille pige, drømte hun om at blive model. Den største drøm var at gå det famøse Victoria Secret-show. Det kom hun heldigvis også til. Første gang blev i 2016. I 2017 og 2018 blev Kendall Jenner udråbt til at være den bedst betalte model på Forbes liste over succesfulde modeller.
 • Hendes første job var som hundelufter
 • Modeldrømmen begyndte allerede tidligt. Kendall Jenner startede som 14-årig med at arbejde som model. Hendes første kampagne var for det amerikanske tøjbrand ’Forever 21’.
 • Kendall blev på et tidspunkt træt af de sociale medier, hvilket gjorde, at hun slettede sin Instagram-konto. Fans gik i selvsving over, at de ikke længere kunne følge deres idol. I dag er Kendall Jenner tilbage på Instagram med 107 millioner følgere
 • Kendall har alle dage været vild med adrenalinsus og ekstremsport. Hun har blandt andet sprunget i faldskærm på ”Keeping Up With The Kardashians” sammen med ekssvogeren Scott Disick. 
 • I 2015 gik Kendall sit første Chanel-show. Senere blev hun fotograferet af Karl Lagerfeld til Vogue.
 • Hun har en gemt tatovering bag læben. På underlæbens indre står der ’meow’ i sort blæk.
 • Hendes søstre kalder hende ofte for ’Kenny’.

Kilder: E online, Keeping Up With The Kardashians