Agurk & æg med lime & chilisalt

Agurk & æg med lime & chilisalt

Brug resten af saltet på æg, omeletter, ristet kød, grøntsager eller på kanten af din margarita.

4

Ingredienser

  • Æg:
  • 4 æg
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 spsk hakket purløg
  • Salt:
  • 1 økologisk lime, skal heraf
  • 2 spsk flagesalt
  • 1-2 tsk chiliflager
  • Tilbehør:
  • 1 agurk

Sådan gør du

  1. Kog æggene hårdkogte (ca. 9 min). Køl dem af, pil dem, og halvér dem.
  2. Rør blommen med mayonnaise, sennep og purløg. Fyld blommen tilbage i æggene. Rør limeskal, flagesalt og chiliflager sammen, og skær agurkerne i stave.
  3. Anret æg og agurker med lime og chilisalt, og servér.