-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
De lækreste nutellatrøfler
Blød Nutella gemt bag crunchy nødder. Disse trøfler er en skøn lille mundfuld. De er nemme at lave og kræver blot lidt tålmodighed, når den hakkede chokolade skal smelte sammen med den varme fløde.
20 STK
Total:270 minutter
Arbejdstid:15 minutter
Ingredienser
- 125 g piskefløde
- 200 g mørk
- Chokolade, hakket
- 200 g Nutella
- 125 g hasselnødder
Fremgangsmåde
- Varm piskefløden i en gryde til lige under kogepunktet. Kom chokoladen i en skål, og hæld den varme fløde over. Lad det stå 2 minutter. Rør herefter i midten af skålen med en dejskraber til massen samler sig og bliver blank. Rør Nutella ud i trøffelmassen. Kom husholdningsfilm over, og stil skålen på køl i minimum 4 timer.
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Rist hasselnødderne på en bageplade med bagepapir i ca. 10 minutter. Lad hasselnødderne afkøle, og gnub skallen af i et viskestykke. Kør hasselnødderne i en minihakker eller foodprocessor, til de er grofthakkede.
- Form og rul trøffelmassen til ca. 20 kugler, og tril dem i de hakkede hasselnødder.
- Nyd dem med det samme eller stil dem på køl i en bøtte, hvor de kan holde sig i et par uger.
Tip!
Du kan rulle trøffelkuglerne i kakao eller frysetørret hindbær i stedet for hasselnødder.