Sommerhus – inspiration til din indretning

25. juli 2017 Livsstil

Kolonihavehus: Farverigt frirum

Fantasifuldt, hyggeligt og med inspiration i Pippi Langstrømpes farverige univers. Sådan har Nikoline indrettet sin sommeroase – kolonihavehuset i Aalborg. Kig med indenfor, og få masser af idéer til en lidt gladere sommer.

Skab en hyggelig feriebolig

Et sommerhus skal have den helt rigtige feeling, og her spiller boligindretningen en stor rolle. Det skal helst indbyde til afslapning og afkobling fra hverdagens ræs, og her kan hyggelige elementer som en sauna, træmøbler, pejs, brætspil og tæpper gøre udfaldet.

17. juli 2017 Livsstil

Hele familiens sommerhus

Når påsken falder, mødes to søstre og deres familier for at åbne deres fælles sommerhus. Og så nyder de på skift – og sammen – de velindrettede og hyggelige 60 kvadratmeter til helt ind i efteråret.

15. juli 2017 Livsstil

Bolig: Emil Thorups stilfulde kolonihavehus

I nordsjællandske Kvistgård trækker tv-vært Emil Thorup sig tilbage til sin kolonihave, kaldet kolo’en, når livet i byen bliver for stressende. En aften her i selskab med gode venner på terrassen, og Emil bliver klar til at præstere på tv igen.

mere om Sommerhus
Henter...

Indret dig med hyggelige elementer

Det rette indfald af sommerlys, konkylier og andre ting fra stranden kan tilføre følelsen af sand imellem tæerne og glæde, når den står på ferie og hygge med familien. Hvad enten du har et lille kolonihavehus på Amager, et sommerhus ved Vesterhavet eller et byhus i Skagen, kan du gøre meget for at indrette dig hyggeligt i dit feriehus.