Flødebolletrifli med friske bær
Trifli er en nem og hurtig sommerdessert, som er perfekt, når der er masser af friske bær at få fat i. Denne er lavet med flødeboller og er et sikkert hit hos både børn og voksne! Du kan bruge makroner eller skifte dem ud med andre typer af kiks eller småkager.
Personer:6
Ingredienser
- 2,5 dl piskefløde
- 3 spsk cremefraiche
- 1 tsk vaniljesukker
- 100 g makroner
- 400 g blandede bær (f.eks jordbær, hindbær og blåbær)
- 12 flødeboller
- Pisk fløden til skum, og vend cremefraiche og vaniljesukker i.
- Knus makronerne, og fordel dem i 6 glas. Mas flødebollerne let, og kom 1 flødebolle i hvert glas. Fordel halvdelen af flødeskum og bærrene i glassene. Gentag dette, så der kommer to lag i hvert glas. Server straks.