-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
De lækreste minipavlovaer med brombær
Små sprøde marengsbunde fyldt med flødeskum og bær er en himmelsk kombination. At det så samtidig er en helt utrolig nem dessert at lave, er jo kun et kæmpe plus. Her er brugt brombær, men du kan selvfølgelig erstatte med andre bær.
10 STK
Total:195 min
Arbejdstid:15 min
Ingredienser
Pavlova
- 175 g æggehvider (ca.5-6 stk.)
- 225 g sukker
- 100 g flormelis
- 1 tsk citronsaft eller lagereddike
Marinerede brombær
- 300 g friske brombær
- 2 spsk sukker
- fintrevet skal og saft fra 1 lime
Servering
- flødeskum af 3 ½ dl piskefløde
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 90 grader varmluft.
Pavlova
- Pisk æggehviderne hvide ved middel hastighed. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, imens der piskes grundigt. Sigt flormelis i, og pisk igen ved høj hastighed i ca. 2 minutter, eller indtil marengsen er blank og sej.
- Kom marengsen i en sprøjtepose med en rund tyl. Beklæd en bageplade med bagepapir. Sprøjt marengsen ud til 10 små pavlovaer. Bag pavlovaerne i 2 timer. Herefter slukkes ovnen, og ovnlågen åbnes på klem, imens palaverne afkøler i ovnen og bliver helt tørre.
Brombær
- Vend brombær sammen med sukker, limesaft-og skal. Lad bærrene trække i ca. 1 time.
Severing
- Pynt pavlovaerne med flødeskum og marinerede brombær. Server straks.
Tip
Der kan laves én stor pavlova i stedet for små ved at smøre marengsmassen ud i en stor cirkel på bagepapiret.