sponsoreret indhold
Funktionelle, farverige og smukke julegaver
SPONSORERET indhold

Funktionelle, farverige og smukke julegaver

Er du på jagt efter noget helt særligt til én, du holder af, så får du her gode tips til smukt boliginteriør, unikke gaver og bæredygtigt design. Hvad med skåle lavet af kaffegrums eller en tyngdedyne til en god nats søvn? Eller kunst til væggen, håndlavede bakker eller et humoristisk sushi-sæt? Her får du gode idéer til julegaver i alle prisklasser.

16. nov. 2022 | Bolig

Unikke håndlavede julegaver fra Farrago Creations

Leder du efter en smuk gave, der ikke ligner alle andre, så finder du den hos danske Farrago Creations. Virksomheden designer unika boliginteriør, og sortimentet byder på smukke håndlavede bakker, lysestager, smykkeskåle og mange andre unikaprodukter i sarte pasteller, flotte farver og mønstre.

Farrago Creations holder til i Aarhus og fremstiller alle sine produkter i hånden. Produkterne håndstøbes i Jesmonite, en miljøvenlig akrylgips, der er holdbar og vandbaseret. Produkterne er inspireret af naturen, kunsten og arkitekturen omkring os og findes til priser fra 29 kr.

Glæd venner og familie med smukke og dekorative gaver, der vil se smukke ud i de fleste hjem – følg dem på instagram her.

Giv bedre søvn med en tyngdedyne

Kender du en, som har problemer med søvnen? Med en tyngdedyne fra Hugged, kan du give din kære den ultimative julegave; bedre søvn.

En Hugged tyngdedyne føles som en almindelig dyne, men indeholder flere tusinde små glasgranulater, som får dynen til at veje mellem 2-11 kg. Det konsistente tryk på kroppen stimulerer berøringssansen, hvilket giver tryghed og ro til at falde i søvn og sove hele natten igennem.

Hugged producerer både tyngdedyner til børn og voksne.

Hugged har udvidet sin 30-dages tilfredshedsgaranti til den 23. januar 2023, så du trygt kan give dynen som julegave til en, du holder af.

Besøg Hugged på hugged.dk

Håndlavet og miljøvenligt boliginteriør fra dansk cirkulært iværksætteri

Giv en gave med ekstra omtanke for personlig stil og miljømæssig bæredygtighed til dem, du holder af. Netop personligt, håndlavet og miljøvenligt interiør finder du hos ChristinaMie &C, der er kendt for sin høje miljømæssige bæredygtighed samt kvalitet i udarbejdelse af interiør til det personlige hjem.

Forelsk dig i deres univers af håndlavet boliginteriør med blandt andet genanvendt kaffegrums i lysestager samt krukker og skåle. Du kan også designe dit eget unika interiør direkte på hjemmesiden eller via DM på sociale media.

Priser fra 80 kr. og hurtig levering inden for få dage.

Besøg www.and-c.dk / Instagram  / Facebook.

Få Louisiana hjem på væggen

Fra farverigt landskabsmaleri til dragende fotografi. Værker af kunstnerne Shara Hughes og Wolfang Tillmans er blevet nogle af de mest populære Louisiana-plakater.

Hos Louisiana Design Butik finder du et stort og inspirerende udvalg af plakater fra museets aktuelle udstillinger samt værker fra samlingen. Der findes forskellige størrelser; de fleste i standardstørrelserne A1, A2 og A3 og enkelte i det store format; A0. Det er muligt at købe egetræsrammer med akrylglas til alle A-mål i både sort, hvid og natur.

Besøg Louisiana Design Butik online, eller besøg butikken på museet.

Farverig & humoristisk must-have sushi-sæt

Skønt mix af farver, humor og balance mellem det sjove og det æstetiske. Den perfekte gave til din mor, mand, børn, din veninde eller til dig selv. Inspirationen til sushiskålenes grafiske design er ikke overraskende fundet i det asiatiske køkken.

Brug skålene til sushi, hæld soya i skålen og hvil spisepindene på låget, eller brug skålene til nips og smykker. Drop soyabakken i plastik, og brug bæredygtigt design, der kan bruges igen og igen.

Besøg JAHOKO universet, der byder på smuk, tidløs design og samtidig funktionel keramik af høj kvalitet.

Anbefalet til dig