Anne Glad – alt du skal vide om livsstilseksperten og tv-personligheden

Hvem er Anne Glad?

Anne Glad er en dansk livsstilsekspert og tv-personlighed, der er kendt fra tv-programmet ”Kender du typen?” på DR1, hvor hun gætter kendte danskere ud fra deres hjem.

Hun har tidligere arbejdet som tekstforfatter, som strategisk direktør i reklamebureauet Envision, og så er hun uddannet cand.mag. i nordisk litteratur og filmvidenskab.

 

Læs mere

Blå bog: Anne Glad

  • Navn: Født Anne Toft, men fik navnet Anne Glad, da hun giftede sig med en ungdomskæreste som 30-årig. De blev skilt to år senere, men navnet ”Glad” bevarede hun.
  • Født: 10. maj 1972
  • Baggrund: Opvokset i Næsby på Fyn med en to år ældre bror. 

Anne Glad og kærligheden

I marts 2017 kunne Anne Glad meddele omverden, at hun var gravid i en alder af 44 år. Det var ellers ikke noget, der nødvendigvis lå i kortene for den populære livsstilsekspert, for hun har aldrig følt sig kaldet til at blive mor, og da hun blev skilt som 41-årig, havde hun egentlig affundet sig med, at det skib var sejlet. Men så mødte hun den 13 år yngre musikproducer, Kim Vagn Wagner, og pludselig føltes tanken om at stifte familie bare rigtig, har hun fortalt til ALT for damerne:

”Kim havde – siden jeg mødte ham – snakket om, at han en eller anden dag skulle have en familieforøgelse, og selvom jeg aldrig havde haft den der baby-craving, havde jeg fået lyst til at få børn med Kim. Jeg var forelsket, og det føltes bare rigtigt, så jeg sagde: "Okay, så gør vi det!" Det var både vildt og rørende, men også lidt skræmmende at sige højt. For det var jo ikke sikkert, at det kunne lade sig gøre, siger Anne, der udmærket var klar over, at hendes dengang 43 år kunne være en udfordring, men som hun siger: – Han ville gerne have børn, og jeg ville gerne have ham.”

Anne Glad og Kim Vagn Wagner mødte hinanden på en måde, der er som taget ud af en romantisk Hollywoodfilm. Kim havde misset sit tog og fik så øje på Anne Glad, der sad på en bænk i Botanisk Have. Da han senere sad i toget, sendte han livsstilseksperten en sjov mail og inviterede hende ud, skriver Billed-Bladet.

Inden parret mødte hinanden, var Anne Glad kæreste med komponisten og produceren Hanni Cramer Hanberg, som hun var sammen med i ni år. Forholdet sluttede, da passionen forsvandt efter at have levet i hver sin by i to år. Og netop passion, særligt i sengen, er altafgørende for livsstilseksperten, har hun fortalt i et interview med ALT for damerne i 2014:

”Seksualitet er en stor drivkraft for mig. Den energi, jeg henter der, er væsentlig. Og den glæde, det bringer. Det er et behov, der skal opfyldes, ligesom vi skal spise og sove. Og jeg tror, at det er den vigtigste faktor i et parforhold – hvis du har fantastisk sex med din partner, så skal alt andet nok løse sig,” sagde hun dengang.

Derfor mener hun også, at det er et problem, at sexlivet halter for så mange danskere.

”Vi knalder for lidt. Det er et problem i mange parforhold, og faktisk dyrker hvert 5. danske par aldrig sex. Mangel på tid er måske den største forhindring. Vi sover for lidt, og vi ligger for lidt i vores seng. Helt enkelt. Det kræver jo tid at have den fordybelse, hvor man får lyst til hinanden, og hvor ens opmærksomhed ikke hele tiden er stjålet af noget andet, man skal nå. Eller noget man lige skal tjekke på de digitale medier”, har Anne Glad udtalt i samme interview. 

Anne Glad og sundhed

Et passioneret sexliv er ikke det eneste, livsstilseksperten vægter højt på sundhedsskalaen. Hun lever efter en striks kostplan uden kulhydrater og med masser af grøntsager og syv timers søvn. Det får hende til at føle sig let og godt tilpas i sin krop, og så kan hun godt leve med, at løb og træning ikke er en del af den ugentlige rutine, som du kan få indblik i her. 

Anne Glad og rejser

Livsstilseksperten er også glad for at rejse. Her kan du læse, hvor i verden hun har haft de bedste ferier som voksen, og hvorfor hun betegner sig selv som ”100 % livsnyder” og kan kategorisere alt det, hun gør, i en såkaldt ”nydelseskategori”.

Og så kan du læse, hvorfor Anne Glad anbefaler danskere, der er glade for Barcelona, at besøge en anden europæisk hovedstad.  

På ALT.dk kan du læse artikler fra ALT for damerne, Eurowoman, Fit Living, Hendes Verden og Hjemmet.