Anne Glad: kan du gætte min ferietype?
SPONSORERET indhold

Anne Glad: kan du gætte min ferietype?

Normalt er det Anne Glad selv, der skal gætte en type, når hun sammen med sin medvært i DR-programmet "Kender du typen" får lov at snuse rundt i kendtes boliger.

Af: Simone Anet Bodholdt, redigeret af Mi Skjold Brix Foto: Franne Voigt
10. jul. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Men i anledning af ALT for damernes nye sommerserie "Sommerferie er..." har vi spurgt livsstilseksperten, hvordan hun vil beskrive sig selv som type, når det kommer til sommerferie.

Hvad tror du, hun svarede?

Er hun:

1 Typen, der ikke kan lade være med at tjekke sin mail, selvom hun har ferie?

2 Typen, der holder egoferie og helliger sig alle livets simple nydelser?

3 Typen, der skal fylde dagene ud med anderledes oplevelser, der ligger langt fra hverdagen?

Få svaret på næste side...Annes eget svar:

– Jeg er 100 procent livsnyder i alt, hvad jeg gør. Selv når jeg løber en tur, og det ikke er rart længere, handler det i sidste ende om at nyde og mærke min krop og mig selv. Jeg kan altid sætte de ting, jeg gør, ind i den der nydelseskategori. Spise, drikke, elske, læse, shoppe, opleve. Rare ting. Derfor er det livsnyder- og egoferie, siger Anne Glad i denne uges ALT for damerne (nr. 28/2013), hvor hun fortæller om sit livs sommerferier. Om de gode og de dårlige og om barndommens idyl og voksenlivets tyngende ansvar, der var tæt på at lægge en voldsom dæmper på Annes feriegejst.

- For fem år siden var der en åndssvag bank, der kiggede på vores økonomi og fik kriller i fingrene over, at vi (hende og kæresten Hanni, red.) ikke ejede noget. De kunne ikke holde ud, at vi boede til leje – og al den frihed og alle de penge, vi brugte på pjank. I stedet skulle vi sætte vores penge i nogle mursten. Jeg havde solgt den lejlighed, jeg boede i, inden vi flyttede sammen, så vi investerede pengene i et hus i Italien i Ligurien helt oppe ved den franske grænse. Det endte med at koste en formue og blev en klods om benet. Nu har vi solgt to tredjedel, så der er mindre dårlig samvittighed og færre forpligtelser, siger Anne, der dog er meget glad for, at tingene endte som de gjorde:

– På trods af, at jeg bitcher over det, er det på den terrasse, at jeg har haft de fedeste sommerferier som voksen. At sidde der og kigge ud over landskabet med nåleskov, kløfter og terrasser, hvor der går vildsvin, er fantastisk. Der er ikke noget, der minder om internet- eller mobilforbindelse. Det er meget svært for mig at lave andet end at slappe af, siger Anne.

Læs hele interviewet i denne uges ALT for damerne, hvor hun også fortæller om sit livs bedste ferieflirt og hvorfor det er godt for hende og kæresten at køre 17 timer i bil for at nå til huset i Norditalien.

LÆS OGSÅ: Anne Hjernøe: dét var min værste sommer