Lækker forloren hare med bacon Forloren hare er et ovnstegt farsbrød, der oprindeligt blev belagt med røget spæk, se f.eks. Frøken Jensens Kogebog. Forloren skal forstås som ”falsk”, og måske valget netop faldt på haren, fordi man historisk har tilberedt vildt barderet med røget spæk. Her bruger vi bacon, da det er nemt og giver god smag, men du kan også sagtens forsøge dig med røget spæk. Læs med her og få 3 virkelig gode bud på lækre opskrifter på forloren hare. Og en hjemmelavet ribsgele!
Farsbrød med timian og bacon Farsbrød er en overset klassiker, som er nem og hurtig. Prøv selv at variere med ost, nødder, oliven etc. Et farsbrød kan i modsætning til den klassiske forlorne hare varieres i det uendelige. Her får du en version med timian og bacon. Velbekomme!
Forloren hare med brun sovs Gammeldags forloren hare med brun sovs er en god hverdagsret og smager også godt dagen efter med salat eller som fyld i en burger.
5 skønne retter med nødder Vi har rørt valnødder og appelsin i farsen til en skøn forloren hare og fyldt koteletter med æbler og hasselnødder. Salaten er piftet op med ristede valnødder og blåskimmelost, og hindbærsnitterne har fået et lækkert nøddelåg.
Go' dansk mad med fjollede navne Retterne her smager som en drøm, og navnene på dem giver grobund for sjove diskussioner rundt om middagsbordet.
Mormormad dit barn vil elske Nogle retter går aldrig af mode, og når klassikerne kommer på bordet, smager de af barndommens aftener i mormors køkken.
Forloren hare med bagte jordskokker Det er en god idé at gange opskriften op til flere, da det er fin mad til familien eller til gæster. Den færdige ”hare” kan også deles i portioner og fryses til senere brug.