-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Forloren hare med brun sovs
Gammeldags forloren hare med brun sovs er en god hverdagsret og smager også godt dagen efter med salat eller som fyld i en burger.
Forloren hare til 4 personer
Total:1 time 40 minutter
Forloren hare med brun sovs
- Arbejdstid: 40 min.
- Koge/stege/bagetid: 1 time
- Fryse-egnet
- 500 g hakket kalv- og svinekød
- 1 tsk salt
- 1 løg (finthakket eller revet)
- 1 æg
- 1 dl hvedemel eller rasp
- 1 dl mælk
- 1-2 enebær (knust)
- 1 tsk timian
- friskkværnet sort peber
- 1 pakke bacon i skiver
- 2½ dl mælk
- 2½ dl bouillon
- 2½ spsk mel
- 1-2 spsk ribsgelé
- evt. 10-15 g blåskimmelost
- kogte kartofler
- grønsager
- ribsgelé eller tyttebær
Sådan laver du forloren hare med brun sovs
- 1. Tænd ovnen på 200 grader. Ælt kødet sammen med salt og tilsæt løg, æg, mel/rasp, mælk og krydderier.
- 2. Form farsen til et brød i en bradepande med bagepapir. Læg baconskiver omkring kødet og bag det i ovnen i 20 min.
- 3. Pisk mælk, bouillon og mel sammen og kog det igennem under omrøring 5-10 min. Smag til med ribsgelé, evt. ost og salt og peber.
- 4. Si sovsen over „haren“ og skru ned til 150 grader. Bag videre i ca. 40 min. og øs sovsen over nogle gange undervejs.
- 5. Server med sovs, kartofler, grønsager og ribsgelé eller tyttebær.