Gorm Wisweh på Roskilde festival 2025
Henrik R. Petersen
Efter økonomisk nedtur: Gorm Wisweh deler glædelig nyhed
For Gorm Wisweh handler det ikke om at lave mange forretninger, men om at lave noget, der giver god energi.
For få år siden måtte kokken Gorm Wisweh, 42, lukke pizzakæden Gorm's, da forretningen ikke løb rundt. Efterfølgende vendte lykken, og han kunne genåbne kæden igen.
LÆS OGSÅ: Frederik Ottesen fik kronisk sygdom som 28-årig: "Jeg blev vildt ked af det"
Artiklen fortsætter under videoen:
Og nu er der igen gode nyheder for kokken, der til Røde Kors-arrangementet Klub 10 delte, at han har åbnet en lille ny restaurant med vin og romersk pizza.
– Arbejdsmæssigt har vi lige åbnet en lille ny ude i Elmegade på Nørrebro Che Tipo, hedder den. Som er tre uger gammel og det giver bare en masse fed energi at have gang i et lille, nyt projekt. Det er ikke særlig stort, men det er megafedt, delte han.
Hvordan er det at åbne noget nyt igen?
– Det giver bare god energi. Især når det sker på en ikke forceret måde, hvor der er et menneske, der har tænkt lang tid over og haft den her idé i maven. I stedet for at det altid er mine idéer, der skal ud, så er jeg mere facilitator og rådgiver til en anden, der har energien og gå-på-modet, siger han og tilføjer:
– Det er også måden, vi fremover vil lave forretninger på. Det handler ikke om at lave mange. Det handler om at lave noget rigtigt og lave noget med nogle mennesker, der virkelig er passioneret.
På privatfronten går det også godt for pizzamesteren.
– I privatlivet går det stille og roligt. Vi tøffer derudaf og hygger os helt vildt. Vi er landet et sindssyg godt sted over de sidste par år, hvor der har været rigtig mange ting og sager med arbejde. Jeg har virkelig fundet ud af, hvad min rytme er. Det er sindssyg dejligt, lyder det.
Du kan høre hele interviewet med Gorm øverst i artiklen.