sponsoreret indhold
6 tips fulde af leg: Aktivér børnene udenfor
SPONSORERET indhold

6 tips fulde af leg: Aktivér børnene udenfor

Endelig er det tid til udeleg med ungerne. Vandleg, hjul under fødderne, byggeklodser – kun fantasien sætter grænser for alt det, haven, parken, stranden og skoven kan bruges til.

Foto: Getty Images
29. jun. 2022 | Børn

Kreativ leg udvikler vores ungers evner, og når solen skinner, og verden udenfor kalder, er der masser af muligheder for at opfordre til at lege for sjov, for alvor og for at lære. Her finder du fem gode forslag til steder, hvor du kan finde alt det, der gør sommeren endnu mere fuld af høj børnelatter, vækker nysgerrigheden og samler familien.

Nu er det tid til sjov leg udenforLirum-Larum-Leg_billede_614.jpg

Sommeren er over os, og det er endelig tid til masser af udendørs leg.
De lange lyse sommeraftener er som skabt til rulleskøjteløb, badmintonkampe i haven og hyggelige ture på løbehjul eller cykel. Til de varme dage har netbutikken Lirum Larum Leg et stort og anderledes udvalg af alt, hvad du behøver til leg på stranden, ved poolen eller med vand i haven.

Hos Lirum Larum Leg får du hurtig levering, og skal du bruge en gave, pakker vi smukt ind for dig.

De fedeste udendørsaktiviteter til børn og ungeScootworld_billede_614.jpg

Sommeren er skudt i gang, og det betyder, at I endelig kan komme udenfor og nyde sommervarmen. Kast jer ud i noget nyt, og gå på opdagelse i en verden fuld af actionfyldte sportsaktiviteter, der helt sikkert vil give børn og unge en sjov og aktiv sommer.

Hos ScootWorld finder du et univers af bl.a. trickløbehjul, skateboards og rulleskøjter. Der er et hav af muligheder for at finde det fedeste udstyr til din nye hobby.

Besøg vores hjemmeside, hvor du lige nu kan vinde op til 15 % rabat på din første ordre.

Legetøjseksperterne elsker glade børnSemeo_billede_614.jpg

Hos Legetøjseksperten finder du en masse udendørslegetøj til de varme sommermåneder. Du kan finde en lang række forskellige underholdningsprodukter, der med garanti imponerer børnene – uanset hvilken alder de har. De har bl.a. et kæmpe sortiment indenfor vandleg og 25.000 andre legetøjsprodukter til billige priser.

Der er styr på kvaliteten hos Legetøjseksperten, så de får 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Shop løs i legetøjet, og gør børnene klar til den bedste udeleg.

Bazta.com - Gør dit barns udvikling til legBazta_billede_614.jpg

Leg skaber mening, og oplevelser og læring er en vigtig del af opvæksten. Sørger du for kreativ leg, støtter du den sproglige, sociale, motoriske og kognitive udvikling af dit barns kompetencer.

Hvis legen med dit barn foregår udendørs, aktivt og med fart over feltet, får barnet motion, og den kreative tænkning fodres, hvor indendørs leg ofte bidrager til ro og stimulering af hjernen. Skab en tættere relation til dit barn ved at inddrage aktiviteter og lege i hverdagen – om det er en tur på trampolinen eller kreativitet med modellervoks. Se hele Bazta.com legetøjskategori, og sæt skub i legen.

Kæmpestore byggeklodser til ude og indeLegeakademiet_billede_614.jpg

Byg slotte, biler, tunneler, både og huler i XL-format, som dit barn kan kravle ind og lege i. En fleksibel løsning som alternativ til et legehus i haven er Polydron XL, der giver dit barn lov til at være kreativ og bruge sin krop og hjerne til at konstruere med de store byggeklodser.

Byggesættene holder i mange år og er sjove for både små krudtugler og den lille ingeniør, som lærer om geometri og konstruktion – uden at tænke videre over det. Smid et tæppe over det færdige resultat, og I har en sjov hule.

Polydron XL egner sig til børn fra 2 år.

Naturlaboratoriet.dk: Natur, udeliv & science til børnnaturlaboratoriet_billede_614.jpg

Børn elsker at undersøge og eksperimentere med alt det, de finder i naturen – træstammer vendes, mælkebøtter plukkes og brumbasser fanges for nærmere eftersyn. I Naturlaboratoriet har vi samlet et bredt udvalg af forskellige remedier, der understøtter børnenes interesse og læring. Herunder praktiske insektglas med indbygget lup, så børnene kan iagttage insekternes forunderlige verden, kompas til navigation, lommelygter der klikkes på tasken, mikroskoper, snitteknive, tændstål, signalfløjter, mavetasker og meget mere.