Bodil Jørgensen

Bodil Jørgensen var 47 år gammel, da hun fik sin datter Rigmor i 2008. Det skabte meget omtale i medierne, og alt.dk har af flere omgange talt med Bodil Jørgensen om det at blive mor i en sen alder. Det førte til en spændende artikel, hvor hun fortalte, at det var næsten lige så pinligt at blive mor sent, som tidligt.
Vi kender hende dog bedst som ”Bodil Jørgensen skuespiller”, for det er her, at hun er blevet både kendt og anerkendt. Du har nok set hende i film som ”Den skaldede frisør” og ”Far til fire”, men senest som Bodil Jørgensen Rytteriet. Det var en ny side af Bodil Jørgensen, som vi så, hvilket blev en kæmpe succes.
Skuespiller Bodil Jørgensen har aldrig været bange for at tale om dét, der gør ondt. Det så vi både, da hun fortalte om at miste sin mor til demens, men også da hun for få år tilbage, var involveret i en ulykke. Bodil Jørgensens ulykke under optagelserne til en film fik meget omtale, da den nær var ved at tage livet af skuespilleren. Det fortæller hun om i en rørende artikel, hvor sygeplejerskerne spiller en stor rolle.