Casper Christensen – alt du skal vide om komikeren

Blå bog: Casper Christensen

 • Fulde navn: Casper Lindholm Christensen
 • Født: 22. august 1968

Casper Christensen er en dansk komiker og manuskriptforfatter, der er kendt for en lang række tv-serier, film og underholdningsprogrammer, herunder ”Klovn”, ”Casper og Mandrilaftalen”, ”Langt Fra Las Vegas”, ”Tæskeholdet” og ”Husk lige tandbørsten”.

Læs mere

Hvem er Casper Christensen?

Casper Christensen har desuden grundlagt det danske produktionsselskab Douglas Entertainment, der blandt andet står bag det satiriske sketchshow ”Live fra Bremen”, der blev vist på TV2 i perioden 2009-2013.

Og så er komikeren også manden bag flere initiativer i det københavnske natteliv. Han stod blandt andet bag natklubben Sunday, der lukkede i juni 2016, og annoncerede i marts 2017 åbningen af natklubben At Dolores, hvor aldersgrænsen er 27 år. Begge natklubber er stablet på benene i samarbejde med natklubejer-duoen Simon Frank og Simon Lennet, også kendt som Simon&Simon.

Hvad lavede Casper hvornår?

Casper Christensen har en lang række produktioner i underholdningsbranchen bag sig. Her får du et overblik over nogle af de største.

Tv-produktioner

 • ”Husk lige tandbørsten”, DR (1995)
 • ”Casper og Mandrilaftalen”, satireprogram på DR2 (1999)
 • ”Langt fra Las Vegas”, tv-serie på TV2 Zulu (2001-2003)
 • ”Klovn”, sitcom på TV2 Zulu (2005-2009)
 • ”Live fra Bremen”, sketchshow på TV2 (blev vist i perioden 2009-2013)
 • ”Aloha”, talkshow på TV2 (2009-2010)

Film

 • ”Inkasso” (2004)
 • ”Direktøren for det hele” (2006)
 • ”Klovn – The Movie” (2010)
 • “Klovn Forever” (2015)
 • “Dan-Dream” (2017)

Radio

 • ”Tæskeholdet”, satireprogram på P3 (1996-1997)

Kilde: Imdb.com og discogs.com

Børn, familie og kærlighed

Casper Christensen er far til datteren Cajsa (1996) og sønnerne Marvin (1998) og Cooper (2017). De første to har han sammen med sin ekskone, den tidligere tv-vært Anette Toftgård, som han var gift med fra 1996-2003.

Cooper, som kom til verden i januar 2017, har han sammen med Isabel Friis-Mikkelsen, som han blev gift med den 13. september 2014 i Vor Frue Kirke i København. Forholdet har vakt opsigt i de danske medier, fordi Isabel Friis-Mikkelsen er datter af Casper Christensens gode ven Jarl Friis-Mikkelsen og desuden er 18 år yngre end ham.

Om aldersforskellen har Casper Christensen blandt andet udtalt følgende til ALT for damerne:

– Jeg tror slet ikke, det handler om alder, det gjorde det i hvert fald ikke for mig. Med Isabel handlede det hundrede procent om at møde et menneske, som passede utrolig godt til mig. Et menneske, jeg forelskede mig i, som jeg stadig er meget forelsket i, og som forstår mig på en måde, som jeg ikke havde regnet med, at nogen kvinde ville forstå mig. Og som desværre – kan man sige – er 18 år yngre. Jeg gætter på, at det er det samme med Frank. Han har ikke sagt: Nu vil jeg have en jævnaldrende kone. Jeg tror, det handler om kærlighed.

Der er dog ét problem med den store aldersforskel, er parret enige om. Det satte de ord på i et større interview med Eurowoman fra 2015:

Casper: - Der er kun ét problem i det. Vi er jo godt klar over, at det ikke er sikkert, vi lever lige længe.

Isabel: - Det kan da godt være, det er mig, der kradser af først. Der er også gode ting ved vores aldersforskel. Du er meget mere rolig nu.

Casper: - Det er rigtigt. Hvis vi havde mødt hinanden, og vi begge havde været 28, havde jeg nok ikke været helt så interesseret i denne her opsætning. Hvis man skal slå ned på noget, så er du lidt ældre end mig. Du er lidt mere old school, end jeg er. Altså, Isabel laver nok mest mad, og det er mig, der ordner poolen.

Casper Christensen og Iben Hjejle

Efter ægteskabet med Anette Toftgård dannede Casper Christensen par med skuespilleren Iben Hjejle, som han blandt andet har arbejdet sammen med i forbindelse med ”Langt fra Las Vegas” og ”Klovn”. Parret var sammen i otte år fra 2003 til 2011.

Deres brud var dog meget civiliseret og udramatisk, har Iben Hjejle senere udtalt til ALT for damerne.

- Der gik ikke noget som helst galt. Vi var nået til et punkt, hvor vi kunne se, at vi ikke kunne hjælpe og støtte hinanden, som vi hidtil havde gjort. De ting, vi ville med livet, var for forskellige, siger hun blandt andet i interviewet.

ALT.dk kan du læse artikler fra ALT for damerne, Eurowoman, Fit Living, Hendes Verden og Hjemmet.