Casper Christensen og Frank Hvam om kvinder

Foto: Franne Voigt Kvinder er blevet lettere at forstå med årene, siger Casper Christensen og Frank Hvam.

Casper Christensen og Frank Hvam om kvinder

Casper Christensen og Frank Hvam: Kvinder er perfekte, når de når denne alder

Kvinder topper på et bestemt tidspunkt, siger de to komikere i denne uges ALT for damerne.

Kvinder har ikke altid været lette at forstå, men de er blevet lettere at forstå med årene.

Det fortæller de to komikere, Casper Christensen og Frank Hvam, i et stort interview i denne uges ALT for damerne.

- I mange år behandlede jeg bare kvinder på samme måde, som jeg også behandlede mine kammerater. Jeg tænkte, det burde da være nok, men det er det ikke. En god kammerat kan man have det skide sjovt med i to dage, og så ringer man ikke sammen i tre måneder. Det går jo ikke med en kvinde. Der er også noget med gaverne. Det er ikke den samme dolk, de ønsker sig, siger Frank Hvam i interviewet, hvor de to komikere bliver enige om, at der er en bestemt alder, som kvinder topper i.

- Kvinder udvikler sig jo kolossalt fra de er 15-20 år og også en del fra 20-25. Lidt mindre fra 25-30, og derefter sker der ikke det store. Så om man snakker med en kvinde på 30 eller 70… det er de samme gode samtaler, siger Frank Hvam, og Casper Christensen supplerer:

- Det er de samme PRAGTfulde samtaler. Kvinder er perfekte som 30-årige, det er DET, du prøver at sige, Frank. Jeg hjælper dig lige her! Kvinder er perfekte som 30-årige, mens mænd søger resten af livet… Puha!

I interviewet kommer de to komikere også ind på, hvilken rolle alder spiller i deres ægteskab, hvordan det er at få børn og om deres nye 80’er-film ”Dan Dream”.

Læs resten af det store interview i denne uges ALT for damerne, der er på gaden torsdag.

Casper Christensen & Frank Hvam

48-årige Casper Christensen er gift med Isabel Friis-Mikkelsen og far til sønnen Cooper, som blev født i januar 2017. Han har desuden datteren Cajsa på 19 og sønnen Marvin på 17 med ekskonen Anette Toftgård.

46-årige Frank Hvam er gift med Anja Louise Frasig. Sammen har de to sønner på 5 og 8 år.

Se, hvad vi ellers skriver om: Parforhold, Casper Christensen og Kendte