Sexlegetøj – alt du skal vide om sexlegetøj

Uanset om du er erfaren bruger af sexlegetøj, eller din nysgerrighed først lige er blevet vakt, kan du finde masser af interessante artikler og inspiration til at få et mere kreativt sexliv her på ALT.dk. 

Danskerne har altid været kendt for deres seksuelle frisind, men der er visse landsmænd- og kvinder, der er mere tilbøjelige til at købe sexlegetøj end andre. 

Læs mere

Sexlegetøj i Danmark

I 2014 var der for eksempel én dansk by, der købte over dobbelt så meget sexlejetøj som landsgennemsnittet. Og da ALT for damerne året før besluttede at undersøge, hvor mange læsere, der havde sexlegetøj gemt i skuffen, viste det sig at være en hel del. Magasinet har også bedt læserne om at dele ud af deres oplevelser med sexlegetøj, og de spænder vidt fra frække kostumer til alternative dildoer.

”Jeg lånte engang et kostume af en veninde, da jeg skulle bruge det til en udklædningsfest. Min kæreste og jeg havde joket lidt med, at vi kunne prøve at hygge os med det, men mest for sjov. Det endte med, at jeg prøvede det på, smuttede op til min kæreste, og så havde vi et super frækt knald. Jeg afleverede senere kostumet tilbage til min veninde uden detaljerne om, hvad det var blevet brugt til”, skriver én læser for eksempel.

”Meget kan bruges som erstatning for dildoer: gulerod, agurk – ja sågar en lighter. En gang overnattede en elsker og jeg i hans forældres hjem, mens de var bortrejst, og der brugte vi deres pejselighter som dildo”, skriver en anden.

Sexlegetøj og parforhold

Du kan også læse, hvorfor brugen af sexlegetøj ikke behøver at være et onemanshow, men faktisk kan gøre et parforhold mere intimt. Meget sexlegetøj er nemlig beregnet til at gøre sexlivet bedre for begge parter i soveværelset. Det er også budskabet i denne artikel, hvor Cecilie Kjensli, redaktør for det norske sexsite Cpunktet.no, blandt andet fortæller om fordelene ved en vibrerende penisring:

- Mænd elsker jo også tekniske dippedutter med fjernkontrol som kan styres på forskellige måder, så det gælder om at få legen ind i sengen. Tag din favoritvibrator frem og vis, hvordan du bruger den, før han får lov til at overtage. Lad ham udfolde sig, og lykkedes det ikke helt for ham første gang, er det bare at guide ham og rose ham.

Sexlegetøj på ferien

Hvis du efterhånden er garvet i sexlegetøj-universet og helst ikke vil undvære dit favoritudstyr, når du fx skal på ferie, er der også hjælp at hente her på ALT.dk. I denne artikel kan du for eksempel blive klogere på, hvordan du udvælger det perfekte stykke sexlegetøj til din ferie – og hvordan du undgår pinlige episoder i lufthavnen og på feriehotellet.

Sexlegetøj og fordomme

Der er mange misforståelser og fordomme omkring sexlegetøj, og det er ærgerligt, mener 24-årige Mille, der arbejder som sexlegetøjstester, i denne artikel. Her fortæller hun blandt andet, hvordan omgivelserne har reageret på det alternative studiejob.

- Folk er meget fordomsfulde, men det kommer jo af uvidenhed. De tænker, at man er sådan en fetish-trunte, der ikke kan styre det ude i det offentlige. Men du har jo også Hr. og Fru Danmark, der får passet deres børn og går i swingerklub. Alle har jo et privat sexliv, og jeg har så bare lidt ekstra meget legetøj. Det er jo ikke fordi, jeg bruger det konstant., udtaler hun blandt andet i artiklen.

Her kommer hun også med anbefalinger til sexlegetøj for nybegyndere, der ønsker at starte roligt ud.

Sexlegetøj og fremtiden

Du kan også læse om den slags sexlegetøj, der næppe er plads til i din sengebordsskuffe. Mød for eksempel sexrobotten Harmony, hvis amerikanske opfinder har ambitioner om, at hun skal revolutionere den måde, mennesket dyrker sex på.

Eller se, hvordan det gik til, da en journalist testede verdens første mandlige sexrobot.

På ALT.dk kan du finde mange flere artikler om sex og parforhold fra ALT for damerne, Eurowoman, Fit Living, Hendes Verden og Hjemmet.