Sådan gik det da Karley testede verdens første mandlige sexrobot
SPONSORERET indhold

Sådan gik det da Karley testede verdens første mandlige sexrobot

Se videoen: "Det føltes som at have sex med et virkeligt menneske."

Af: Amalie Holm Foto: Vice
01. nov. 2016 | Livsstil | Eurowoman

De realistiske sexdukker, eller elskovsdukker som de også bliver kaldt, er ikke noget nyt fænomen. Det har i flere år været muligt at få fingrene i en livagtig kvindedukke, som typisk er lavet for at tilfredsstille heteroseksuelle mænd. Men et nyt firma, Sinthetics, har nu gjort det muligt for deres kunder ligeledes at købe verdens første mandlige sexrobot.

LÆS OGSÅ: Han solgte te på gaden i Pakistan - nu er han model og international mediesensation

Men hvordan føles det egentlig at dyrke sex med en livløs hankøns-dukke, der kan bevæge fingrene og få erektion? Det har sexskribent Karley Sciortino fra det amerikanske medie Vice sat sig for at undersøge i en video, hvor hun afsluttende dyrker sex med dukken Gabriel og anmelder hans præstationer.

Bedre end Tinder
I videoen besøger Karley Sciortino Jessica Ryan, der er ejer af sin egen mandelig dukke, som hun dyrker sex med. Jessica Ryan er en del af et større amerikansk fællesskab, hvor hun taler med åbent med andre dukkeejere om deres forhold. 

Da Jessica Ryan bliver spurgt, hvorfor hun har sin egen dukke at dyrke sex med, er svaret ikke til at tage fejl af: Det er simpelthen bare nemmere:

"Jeg er i et langdistanceforhold. Uanset hvor meget jeg har prøvet at være sammen med forskellige bollevenner, så bliver det for kompliceret. De er enten for interesserede eller også bliver de interesserede. Som kvinde er det her så meget nemmere end at gå på Tinder-dates," siger hun.

Den mærkes virkelig
I videoen tager Karley Sciortino ligeledes på besøg hos producenten af den mandelige sexrobot, for at blive klogere på, hvordan den bliver lavet på fabrikken. Det er her, at journalisten får lov til at mærke den mandlige dukke for første gang:

"Det er underligt, for det føles som et virkeligt menneske, der føler sig ukomfortabel, når jeg rører ved det - en rigtig person, der ikke responderer på dig," siger hun, mens hun mærker dukkens arme.

Lidt efter rører hun ved dukkens lem:

"Jeg ville på ingen måde kunne vurdere, om dette er et virkeligt lem eller ej."

Dukken føles altså virkelig på overfladen, men hvordan føles den så i sengen?

I videoen fortæller Karley Sciortino, at det føles utrolig virkeligt at dyrke sex med Gabriel, som dukken hedder.

"Det føles præcis som at have sex med et virkeligt menneske. På nær at jeg er fuldstændig i kontrol over situationen. Med en mandlig dukke kan jeg være tabt i min egen fantasi. Det er en helt unik ting," afslutter hun.

Her kan du læse, hvordan dukken Gabriel ser ud. Han er desuden lavet således, at hans bevægelser minder om menneskets, og så kommer han med og uden ledning i hænderne, der kan få hans fingre til at bevæge sig.

I fremtiden
Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer. Mandelige sexrobotter er nemlig blot et led i udviklingen indenfor sexlegetøj, der både ser og føles som virkelige personer. Snart vil din sexdukke nemlig også kunne have en samtale med dig. Det spår nogle amerikanske sexdukke-udviklere, hvilket du kan læse mere om på The Huffington Post.

 

LÆS OGSÅ: Bliver du 'phubbet' af din partner?

LÆS OGSÅ: Hudsult: Hvis ingen rører dig, bliver du syg, stresset og deprimeret

LÆS OGSÅ: "Min første kæreste var kriminel, et røvhul og fantastisk spændende. Derfor faldt jeg for ham"