Tosomheden er måske det nye sort?
SPONSORERET indhold

Sexlegetøj: Tosomheden er det nye sort

Sexlegetøj behøver ikke kun at bruges alene! Designerne lægger mere og mere vægt på, at du kan bruge legetøjet med din partner.

Af:: Mathilde Mackowski Foto: Johanne Pedersen, Alamy
08. nov. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

Vi lever i en verdensdel hvor det at kunne "klare sig selv" er en selvfølge, ja nok nærmere efterhånden en egenskab som vi får ind i systemet i takt med modermælken...eller modermælkserstatningen. Vi hylder denne selvstændighed hver dag, og jeg må sige at jeg tit lader mig narre af mit eget ego som der gang på gang prøver at overbevise mig om at denne selvstændighed ikke kun er vigtig, men det aller vigtigste for mig, min hverdag, mit liv. Men sandheden er jo at jeg oftest oplever mest af "det bedste" når jeg glædes og løfter i flok. Og allerhelst med en "flok" som jeg respektere, er inspireret af og elsker! Det gælder både på mit arbejde og i min fritid.

Sexlegetøjsbranchen, som jeg arbejder i, er en branche som i mange år, måske i virkeligheden lige siden sin oprindelse, har haft et ry for at KUN henvende sig til de der ønsker at "gøre det selv(stændigt)".

Jeg elsker sexlegetøj og de muligheder det kan give mig alene og i mit kærlighedsliv. Men rent faktisk så har branchen de sidste par år taget en absolut skøn drejning. De mest attraktive, efterspurgte og solgte produkter, er produkter der kan nydes i tosomhedens univers. YES det gør mig glad! Det fortæller mig nemlig at vi også husker giver plads til tosomheden, legen med hinanden og lysten til at gå på opdagelse sammen i sexlivet.

LÆS OGSÅ: Få god sex med den rette timing

For et par uger siden var to af mine skønne kollegaer og jeg, på verdens største business-to-business sexmesse i Hannover, Tyskland. Det er her hvor alle branchens nyheder præsenteres og vises frem til shopejere som jeg, fra hele verden. Og nyhederne var så gennemført lækre. Vi fik bl.a. præsentere en parvibrator i et bøjleformet design, som vi kvinder kan have siddende (håndfrit) og stimulere os - indvendigt og udvendigt - samtidigt med at der er plads til at invitere manden indenfor.

Produktet hedder We-Vibe og har været verdens mest solgte de sidste par år. Denne model var dog blevet opgraderet til at kunne sidde endnu bedre fast håndfrit, så hænderne kunne bruge til andre dejlige ting. LÆKKERT. Hvis du er nygerrig, kan du se den her på Sinful.dk.

Der var ligeledes en masse smukke og sofistikerede trådløse og fjernstyrede vibratorer, bindebånd, bind til øjnene, nussefjer og lækre massageolier, perfekte til forspil og med mulighed for at fokusere på legen, vejen til målet og ikke mindst med tosomheden i fokus. Jeg fik bare en dejlig varm følelse indeni af at se, at sexlejetøjsbranchen og de dygtige designere og producenter fokuserede mere end nogensinde før på hylde tosomheden og bare vise at denne leg mellem mennesker bare er det "nye sort".

Ps. Der er bestemt ikke noget i vejen for at vi låser os inde - HELT for os selv og bare nyder OS SELV. Eller at ind imellem kun bruge energi på at opnå noget selvstændigt. Min pointe er: alt med måde.

LÆS OGSÅ: Klumme: Ud på skrænten, skat