Harmony er en sexrobot fra Californien
SPONSORERET indhold

Mød kvinden, der vil tilfredsstille din mand døgnet rundt

Hun siger aldrig nej til sex.

Af: Sara Wilkins Foto: YouTube / Engadget (screendump)
03. maj. 2017 | Livsstil | Eurowoman

Hun kan blinke, smile og tale.

Huske din fødselsdag og fortælle sarkastiske vittigheder.

Hun kan citere Shakespeare og huske navnene på dine familiemedlemmer.

Og så vil hun have sex, så ofte det skal være – på en hvilken som helst måde.

Mød Harmony, der er godt på vej til at blive verdens første sexrobot med kunstig intelligens og menneskelige former og bevægelser, der kan tilfredsstille sin ”partner” både inden- og udenfor soveværelset.

Skal give illusionen af samvær

Den mørkhårede dukke-robot vil revolutionere den måde, mennesket dyrker sex på i dag – i hvert fald hvis det står til hendes amerikanske skaber, Matthew McMullen, der har brugt flere år på at udvikle Harmony, som indeholder en lang række funktioner, men først og fremmest er skabt for at skabe glæde – og orgasmer – for mennesker af kød og blød.

- Der er mange mennesker derude, der af den ene eller anden grund har svært ved at etablere traditionelle forhold med andre mennesker. Det handler egentlig om at give disse mennesker en følelse af samvær – eller illusionen af samvær, siger Matthew McMullen til Guardian.

Foto: YouTube / Engadget (screendump)

Kender din favorit-stilling

Harmony er skabt af silikone og stål på fabrikken Abyss Creations i Californien og er på størrelse med et rigtigt menneske. Vi har tidligere skrevet om den mandlige sexdukke Gabriel, som eftersigende skulle føles som den ægte vare i sengen, men som ikke kan føre en samtale og reagere på følelser.

Harmony er derimod ”kulminationen på 20 års produktion af sexdukker og fem års udvikling og research om robotter”, skriver Guardian, og skal med kunstig intelligens blandt andet kunne huske sin ejermands favorit-sexstilling og hvor mange gange om dagen, de foretrækker at dyrke sex.

- Jeg kan lide begge køn lige meget, og jeg vil gerne have sex med begge på samme tid, siger Harmony med britisk accent, mens øjnene og læberne bevæger sig, i en video fra Guardian, som har besøgt den mørkhårede robot på fabrikken i USA.

Harmony er stadig under udvikling og kan for eksempel endnu ikke gå, men hundredvis af mennesker har allerede udvist interesse i den nuværende version 2.0 af sexrobotten, som ifølge Daily Mail kan programmeres til at have 18 forskellige personligheder, herunder "genert".  

Rejser etiske spørgsmål

Det er dog langt fra alle, der hilser sexrobotterne og den fortsatte udvikling af dem velkommen. Der er blandt andet blevet rejst en kampagne,  hvor forskere advarer mod, at maskiner går ind og erstatter menneskelig intimitet. 

- Mange argumenterer for, at sexrobotter kan hjælpe ældre eller handikappede med seksuelle behov. Det lyder også som en simpel løsning – alle kan måske ikke finde andre mennesker, som har lyst til at have sex med dem. Men der er mere komplekse perspektiver i det her. Et menneske har mange andre behov end sex, og hvis man begynder at erstatte menneskers selskab med maskiner, så bliver mennesket behandlet som et objekt, har den svenske lektor i informationsteknologi og én af forskerne bag kampagnen, Erik Billing, tidligere udtalt til Videnskab.dk.

Læs den fulde historie og se videoen om Harmony hos Guardian her.

LÆS OGSÅ: Sådan gik det, da Karley testede verdens første mandlige sexrobot

LÆS OGSÅ: 24-årige Mille har et alternativt studiejob: "Der er helt vildt mange fordomme"

LÆS OGSÅ: Anni har både en mand og en kæreste: "Det er forskellige behov, de opfylder hos mig"