Lækre webshops til de mindste
Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Racoon Outdoor, Rebus, Rend og Hop Børnesko, Design Rocket, Lilleblomst, Babybog, Titteboo, Lille studio & Popirol

Lækre webshops til de mindste

Børn er fantastiske, og de skal selvfølgelig have det bedste. Men hvad er egentlig bedst, er det bæredygtigt, og hvor kan jeg få de mest spændende brands.

Det kan være en jungle at finde rundt på de mange hjemmesider og butikker, og når smag og behag er forskellig, kan det være svært at finde lige præcis det tøj og interiør, som passer til de små poder.

Vi har fundet ni webshops, som alle har lækkert tøj, interiør og meget mere til de mindste – og måske også deres mødre. Følg dem på Instagram og få inspiration til de mindstes garderobe og børneværelse.

Racoon Outdoor - Lækkert kvalitetstøj til de fantasifulde børn

Rebus - Bæredygtig kvalitet til børn og deres mødre

Rend og Hop Børnesko - De rigtige sko til aktive børn

Design Rocket - Ryddeligt og inspirerende på samme tid

Lilleblomst - Unikke varer fra små brands

Babybog - Forevig barnets små og store øjeblikke

Titteboo - Inspiration til barnets verden

Lille studio - Bliv en del af Lille studio universet

Popirol - Hverdagsfavoritter til piger og drenge

Lækkert kvalitetstøj til de fantasifulde børn

Racoon Outdoor designer og sælger børnetøj/tøj til børn i alderen 0-10 år. Hos Racoon Outdoor er der masser af plads til leg og vilde eventyr for de nysgerrige og opfindsomme børn.

Designet tager udgangspunkt i børnefantasien, og deres tøj er derfor fyldt med glade farver, hjerter, stjerner og sjove prints.

Hos Racoon Outdoor fokuserer de på bæredygtighed, kvalitet og unikt design. Det lækre kvalitet og de mange gode funktioner giver plads til masser af leg og vilde eventyr uanset vejret.

Følg @racoonoutdoor og blev inspireret af deres legende univers.

Bæredygtig kvalitet til børn og deres mødre

Rebus er en hel særlig butik på torvet i Ølgod med spændende webshop (https://www.rebusshop.dk/). Fokus er mødre i alle aldre – mest til deres børn og børnebørn, men også lækre og skønne ting til dem selv.

Til de små tilbyder Rebus tøj fra Name It, Lil’Atelier og LMTD, legetøj, skoletasker, børnebøger og kreativ leg. Til mor er der selvforkælelse og lækre gaver fra Meraki, Nicolas Vahé, Rosemunde og andre skønne brands.

Der er lagt vægt på kvalitet og bæredygtighed til priser, der giver mening. Pernille, der ejer Rebus, har et spændende nyhedsbrev, som ugentligt fortæller om spændende nyheder og gode tilbud.

De rigtige sko til aktive børn

Børn skal have ordentligt fodfæste lige fra begyndelsen, så de kan kravle, hoppe, løbe og lege frit. Rend og Hop Børnesko har derfor fokus på kvalitet og vejledning, så dit barn får de helt rigtige sko.

Butikken samarbejder med ortopæder og fysioterapeuter og anbefaler altid fysisk fremmøde ved køb af fodtøj for at kunne parre den lille fod med de perfekte støvler, sko eller sandaler.

I forbindelse med COVID-19 har Rend og Hop tænkt i nye baner og indført online booking for at minimere kø og give tryghed til alle.

Ryddeligt og inspirerende på samme tid

Design Rocket er startet med en drøm om at skabe lækker og unik opbevaring til hjemmet, især børneværelset. Alt er håndlavet og produceret i Danmark i FSC godkendt træ. Produkterne bliver kun produceret på bestilling, så de kan holde vo produktionen så bæredygtig og CO2 neutral som mulig.

Design Rocket skaber opbevaring til bamserne, som inspirer til leg, samtidig med at den hjælper med at holde det ryddeligt på børneværelset og er smuk at se på. De praktiske stabelkasser hjælper med at holde orden på alle legesagerne på børneværelset, og boghylderne gør det nemt for børnene selv at finde den ønskede bog, fordi forsiden er synlig.

Alle rester fra produktionen bliver gemt og brugt til andre produkter, bl.a. er de nye alfabet-magneter skabt ud af rester, og der er planer om andre produkter.

Design Rocket skaber produkter til opbevaring, som samtidig inspirerer til leg og læring.

Unikke varer fra små brands

Lilleblomst.dk har siden 2020 forhandlet unikt børnetøj til børn i alderen 0-7 år. Sortimentet består af nøje udvalgte varer fra forskellige leverandører.

Hos Lilleblomst er fokus ikke velkendte brands, som allerede ses og sælges på det danske marked. Derimod tilbydes unikke varer fra små brands af god kvalitet, og til priser alle kan være med på.

Følg Lilleblomst og få inspiration til dit barns garderobe.

Forevig barnets små og store øjeblikke

Billeder siger mere end ord, og hvert billede fortæller en unik historie. En forevigelse af et særligt øjeblik. Et kort sekund, der aldrig vender tilbage.

Babybog ønsker at hjælpe andre med at samle nogle af de allerbedste øjeblikke fra deres børns første leveår gennem en smuk og personlig babybog i eksklusiv kvalitet. En personlig, illustrativ fortælling, der tåler at blive læst igen og igen.

Skaberen bag Babybog er selv mor til to, og ideen til babybog.dk opstod, da hun under sin første barsel ledte efter den traditionelle ”Barnets første år”. Hun havde selv et behov for en nem og enkelt løsning, så hun lavede derfor sin egen babybog, og den idé har siden udviklet sig til babybog.dk.

Følg @babybog og start en bog allerede i dag. Det er gratis at oprette en profil.

Inspiration til barnets verden

Hos Titteboo finder du inspiration til børneværelset, barnets garderobe og mange andre ting.

De har et stort udvalg af Liewood, Sebra, Studio Feder, That’s Mine, Ay Kasa, Marmar, Joha, Wheat, Bundgaard og mange flere.

Vil du inspireres, have gode råd, gode tilbud og meget andet, så følg med i deres hyggelige univers…

Bliv en del af Lille studio universet

På Jernbane Allé i Vanløse ligger Lille studio. En lille børnekonceptbutik med personlighed og udvalgte lækre mærker til mor og barn, hvor der er er fokus på kvalitet, bæredygtighed og æstetik.

På instagram er der inspiration at hente i opslag og på dagens #OOTD, der alle linker til webshoppen, som rummer butikkens varer.

Det er vigtigt for Lille studio, at selvom man ikke bor henne om hjørnet fra den fysiske butik, så er man online stadig en del af Lille studio universet.

Hverdagsfavoritter til piger og drenge

Med kærlighed til børnetøj og lysten til at klæde de mindste på i kun de bedste og blødeste materialer har Popirol skabt et univers fyldt med unikke prints, striber, lækre farver og fine detaljer.

Popirol tilbyder hverdagsfavoritter til piger og drenge i alderen 0-6 år. Med en bæredygtig tilgang har Popirol fokus på kvalitet, komfort og holdbarhed. Alle produkter er lavet i organic cotton og bliver produceret i Europa.

Popirol er stolte af at kunne byde dig velkommen på Instagram og i webshoppen. Med koden ALT15 får du 15% rabat på dit køb frem til 31. maj.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Gaver til børn og Instagram