Christiane Schaumburg-Müller – alt du skal vide om tv-værten

Christiane Schaumburg-Müller er en dansk mediepersonlighed, tv-vært og skuespiller. Hendes første store rolle på tv var som overklassepigen Mercedes i serien ”2900 Happiness” på TV3 og efterfølgende hyrede DR hende som vært på musikprogrammet ”Boogie”. Hun blev for alvor folkeeje, da hun blev vært på ”Vild med dans” på TV2.

I dag er hun chefredaktør på sit eget website, ChriChri.dk, der også udkommer som fysisk magasin nogle gange om året. 

Læs mere

Christiane Schaumburg-Müller & L.O.C

Privat har hun været gift med musikeren Liam O’Connor, også kendt som L.O.C. Sammen med ham har Christiane Schaumburg-Müller sønnen Constantin, der blev født I 2016.

– Jeg er blevet dobbelt så forelsket i Liam efter at have set ham med Constantin. At se min mand med det her bånd til ens fælles barn er fuldstændig vildt, fortæller hun i artiklen ”Hjemme hos os passede Liam vores søn alle nætter”.

Parret bekræftede dog i oktober 2019, at de er gået fra hinanden.

Christiane Schaumburg-Müller har også udgivet en bog – to faktisk – om skønhed og makeupteknikker: ”Christianes Beautybog” og ”Makeup By Christiane” hedder de.

ALT.dk finder du både store interviews, hvor hun fortæller ærligt om at blive mor, sit syn på kønsroller og om sine tatoveringer. Du finder også artikler med hendes personlige skønhedstips, og du finder sundhedstips og øvelser, Christiane Schaumburg-Müller selv bruger, når hun træner.  

8 ting, du skal vide om Christiane Schaumburg-Müller

  1. Christiane Schaumburg-Müller er født 26. januar 1982.
  2. Du kan også følge Christiane Schaumburg-Müller på Instagram på profilen @christianesm. Hun er tilmed en af de mest fulgte danskere på det sociale medie. 
  3. Hun blev gift med Liam O’Connor den 22. december 2012, efter parret først havde afbrudt deres forlovelse og derefter fundet sammen igen. Brylluppet fandt sted på Valdemars Slot på Tåsinge, og brudekjolen var skabt af Jesper Høvring med udgangspunkt i Audrey Hepburns klassiske look.
  4. Et par år efter blev parret dog skilt. 3. juni 2015 fortalte kendissen i et opslag på Instagram, at hun og hendes mand havde valgt at gå hver vil sit. Skilsmissen holdt dog ikke.
  5. 2. maj 2016 offentliggjorde Christiane Schaumburg-Müller på sin Instagram-profil, at hun var gravid. I samme hug afslørede hun også, at hun og gemalen L.O.C. havde fundet sammen igen, efter at være blevet skilt. 25. september 2016 bød de velkommen til sønnen Constantin.
  6. Det er meget bevidst, at parret ikke ligger billeder op af deres søn på de sociale medier, har Christiane fortalt til ALT for damerne. Forstå hvorfor her. 
  7. Den danske kendis laver sin egen tøjkollektion "Loved by Christiane" for supermarkedskæden Kvickly. Den består blandt andet af undertøj og fritidstøj.
  8. Hun har afsløret på Chrichri.dk, at hun elsker at gå med Hello Kitty-sokker, og at hun køber dem i H&M.
  9. I samme omgang fortæller hun også, at hun drikker the til sin aftensmad. Helst grøn the eller rooibos.