Christiane Schaumburg-Müller – alt du skal vide om tv-værten

Christiane Schaumburg-Müller er en dansk mediepersonlighed, tv-vært og skuespiller. Hun blev kendt for sin rolle som overklassepigen Mercedes i tv-serien ”2900 Happiness” på TV3 og blev efterfølgende vært på musikprogrammet ”Boogie” på Danmarks Radio, men blev for alvor folkeeje som vært på ”Vild med dans” på TV2.

I dag er hun chefredaktør på sit eget website, ChriChri.dk, der også udkommer som fysisk magasin nogle gange om året. 

vis
mere

Christiane Schaumburg-Müller & L.O.C

Privat er hun gift med musikeren Liam O’Connor, også kendt som L.O.C. Sammen med ham har Christiane Schaumburg-Müller sønnen Constantin, der blev født I 2016.

”Jeg er blevet dobbelt så forelsket i Liam efter at have set ham med Constantin. At se min mand med det her bånd til ens fælles barn er fuldstændig vildt,” fortæller hun bl.a. i artiklen ”Hjemme hos os passede Liam vores søn alle nætter”, som du kan læse her på siden.

Christiane Schaumburg-Müller har også udgivet en bog – to faktisk – om skønhed og makeupteknikker: ”Christianes Beautybog” og ”Makeup By Christiane” hedder de.

ALT.dk finder du både store interviews, hvor hun fortæller ærligt om at blive mor, sit syn på kønsroller og om sine tatoveringer. Du finder også artikler med hendes personlige skønhedstips, og du finder sundhedstips og øvelser, Christiane Schaumburg-Müller selv bruger, når hun træner.  

8 ting du skal vide om Christiane Schaumburg-Müller

  1. Christiane Schaumburg-Müller er født 26. januar 1982.
  2. Du kan også følge Christiane Schaumburg-Müller på Instagram på profilen @christianesm. Hun er tilmed en af de mest fulgte danskere på det sociale medie. https://www.instagram.com/christianesm/
  3. Hun blev gift med Liam O’Connor den 22. december 2012 efter parret først havde afbrudt deres forlovelse og derefter fundet sammen igen. Brylluppet fandt sted på Valdemars Slot på Tåsinge, og brudekjolen var skabt af Jesper Høvring med udgangspunkt i Audrey Hepburns klassiske look.
  4. Et par år efter blev parret dog skilt. 3. juni 2015 fortalte kendissen i et opslag på Instagram, at hun og hendes mand havde valgt at gå hver vil sit. Skilsmissen holdt dog ikke.
  5. 2. maj 2016 offentliggjorde Christiane Schaumburg-Müller på sin Instagram-profil, at hun var gravid. I samme hug afslørede hun også, at hun og gemalen L.O.C. havde fundet sammen igen, efter at være blevet skilt. 25. september 2016 bød de velkommen til sønnen Constantin.
  6. Den danske kendis laver sin egen tøjkollektion, Loved by Christiane, for supermarkedskæden Kvickly. Den består bl.a. af undertøj og fritidstøj.
  7. Hun har afsløret på Chrichri.dk, at hun elsker at gå med Hello Kitty-sokker, og at hun køber dem i H&M.
  8. I samme omgang fortæller hun også, at hun drikker the til sin aftensmad. Helst grøn the eller rooibos.

ALT.dk finder du artikler fra ALT for damerne, Eurowoman, FIT Living, Hjemmet og Hendes Verden.