Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor gået fra hinanden
SPONSORERET indhold

L.O.C. og Christiane: Vi er gået fra hinanden

Det kendte par bekræfter, at de ikke længere er sammen.

Af:: Susanne Baden Jensen Foto: Klavs Bo Christensen
23. okt. 2019 | Livsstil | ALT.dk

De stod frem første gang som par i 2008, men nu er det slut.

Tv-vært Christiane Schaumburg-Müller og rapper Liam O'Connor bekræfter begge nu, at de ikke længere danner par.

Det er ugebladet HER&NU, der som de første fik affirmeret historien af Christiane Schaumburg-Müller, der også fortæller, at det er et stykke tid siden, at de er gået fra hinanden. 

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller: “Jeg er blevet dobbelt så forelsket i Liam efter at have set ham med Constantin”

Efterfølgende har rapperen også udtalt sig om bruddet.

– Jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden. Historikken er, at vi blev skilt i 2015 og fik verdens dejligste dreng i 2016, og det gør man jo ikke, hvis man ikke vil have det til at fungere. Men alle skal have det godt, det er det vigtigste. Og hvis det bedste er, at det fungerer på denne her måde – den moderne måde – så er det sådan, det er, siger Liam O’Connor ifølge Ekstra Bladet til Ritzau. 

Parret blev gift i 2012, men gik fra hinanden to et halvt år senere. Senere fandt de dog sammen igen og kunne med stor glæde fortælle, at de ventede barn. Sønnen Constantin kom til verden i 2016.

Trods det aktuelle brud er de begge meget opmærksomme på at arbejde sammen om netop deres søn.

– Det er en fælles beslutning. Vi har stor respekt for hinanden og endnu større respekt for det at være forældre, så det foregår på en ordentlig måde. Det er ikke et ønskescenarie for nogen, der har oplevet det, men det fungerer, som det skal, og resten er noget, der kun vedkommer det lille vidunder, vi har fået, forklarer den 40-årige rapper til nyhedsbureauet.

Åben for flere børn

Trods en hektisk tilværelse som succesfuld iværksætter fortalte Christiane Schaumburg-Müller i maj til ALT for damerne, at hun var åben for flere børn ud i fremtiden.

– Jeg er 37, og jeg er ikke afvisende over for tanken om flere børn, men føler ikke rigtig, jeg har travlt. Jeg har en del veninder omkring mig, som er blevet mødre i start-40’erne. Jeg bekymrer mig ikke så meget over, om biologien pludselig kan spænde ben for mig, men jeg føler mig nok også meget yngre, end jeg er, sagde hun dengang og forklarede, at hun og manden tilrettelagde deres tid rundt om deres søn. 

– Jeg arbejder virkelig, virkelig meget, men det fungerer fint med en familie, for jeg er jo stadig i den situation, at jeg er direktør i mine firmaer, så jeg kan selv tilrettelægge min tid. I institutionstimerne er jeg til rådighed, som alle andre mennesker, og så besvarer jeg mails om aftenen, når den lille sover. Både Liam og jeg er selvstændige, så vi kan tilrettelægge vores dag rundt om Constantin. Vi benytter os meget sjældent af pasning, og Constantin bliver ikke puttet af andre end os, lød det fra Christiane Schaumburg-Müller. 

Under navnet L.O.C. udkommer Liam O’Connor med albummet 'Ekkokammer' på fredag, mens Christiane Schaumburg-Müller er aktuel som vært på TV 2s Vild med dans.

LOC Christiane Bo Nymann.jpgLiam O'Connor og Christiane Schaumburg-Müller til Zulu Comedy Galla 2011. (Foto: Bo Nymann/HER&NU)

Anbefalet til dig