Christiane Schaumburg-Müller søn
SPONSORERET indhold

Christiane Schaumburg-Müller: Derfor viser jeg ikke billeder af min søn på sociale medier

Der er én særlig grund til, at Christiane Schaumburg-Müller ikke deler billeder af sin søn. Det fortæller hun i denne uges ALT for damerne, som har mødt de to nye Vild med Dans-værter til en ærlig snak.

Af:: Cille Lewinsky og Susanne Baden Jensen Foto: Henrik Adamsen, Makeup: Sine Ginsborg, Hår: Sidsel Marie Bøg, Styling: Ida Hofman og Anja Camilla Alajdi
05. sep. 2018 | Livsstil | ALT for damerne

Den ene synes, at det har været vigtigt at dele billeder af sin søn på sociale medier, mens den anden har det helt modsat.

Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller er det nye værtspar i den kommende sæson af TV 2s Vild med Dans – og udover deres store passion for dans har de begge det til fælles, at de har meget velovervejede grunde til beslutningen om at vise og ikke at vise deres børn frem i offentligheden.

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller: "Vi vil gerne have flere børn. Det skal vi bare!"

– I det hele taget skelner jeg meget mellem mit private og personlige liv. Også når det gælder de sociale medier. Jeg er personlig på mine sociale medier, men ikke privat. Det betyder, at jeg ikke viser billeder af min søn, for han går ind under privatlivet, siger Christiane Schaumburg-Müller i denne uges ALT for damerne.

Beslutning truffet med L.O.C

For små to år siden blev tv-værten sammen med kæresten, rapperen Liam O'Connor (L.O.C), forældre til sønnen Constantin, og hun forklarer, at det er en beslutning, som er truffet sammen med ham.

– Både min mand og jeg er kendte, og det betyder, at vores søn kan blive kendt og populær overnight – om han vil det eller ej. Vi har ikke lyst til at proppe den popularitet ned over hovedet på ham, han skal have lov til at være anonym og selv bestemme, når han når dertil. Det har været et meget bevidst valg at holde ham fra de sociale medier, og hvis han selv har lyst til at være på, når han er gammel nok, må han gerne det, men vi opfordrer ham ikke til det, understreger hun overfor ugebladet.

Sønnen med et vigtigt budskab

Kollegaen Sarah Grünewald har omvendt valgt at lægge billeder ud af sin lille søn Luis, som hun har med dj og tekstforfatter Rasmus Bauhaus.

– Vores situation var lidt anderledes, fordi Luis ikke var en helt almindelig dreng, da han blev født. Allerede da jeg var gravid, fandt vi ud af, at han havde læbespalte, og da jeg hørte, hvor mange børn der blev født med det, følte jeg, at der var et vigtigt budskab i at fortælle, at min søn også havde det. Der er mange forældre, der ikke tør lægge billeder ud af deres spalte¬børn. Men det turde de, da de så billeder af Luis, siger hun til ALT for damerne.

– Det kan godt være, at vi har taget Luis som gidsel i det, men jeg fortryder ikke, at vi har lagt billeder ud af ham, for det har skabt sådan et fint rum at tale om det i. Når han bliver ældre og spørger, hvorfor jeg delte billeder af ham, vil jeg altid kunne sige, at jeg syntes, han så dejlig ud og har været med til at sætte fokus på spaltebørn, lyder det fra Sarah Grünewald.

OM CHRISTIANE SCHAUMBURG-MÜLLER

  • Født 26. januar 1982 på Frederiksberg
  • Aktuel som vært på "Vild med dans".
  • Har sin egen virksomhed, ChriChri.dk. Kendt som skuespiller fra TV3-serien "2900 Happiness" .
  • Kæreste med rapperen LOC, som hun har sønnen Constantin med.

OM SARAH GRÜNEWALD

  • Født 5. februar 1984, men er opvokset i Marielyst på Falster
  • Model, skuespiller og tv-vært.
  • Aktuel som vært på "Vild med dans".
  • Skuespiller i tv-serien "Tomgang" og filmene "Dirch" (2010) og "Det andet liv" (2014).
  • Gift med DJ og tekstforfatter Rasmus Bauhaus, som hun har sønnen Luis med

Vild med Dans starter fredag 7. september kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. (Foto: Henrik Adamsen)

Anbefalet til dig