Christiane Schaumburg-Müller
SPONSORERET indhold

”Hjemme hos os passede Liam vores søn alle nætter”

Hun nyder rollen som mor, især efter hun indså, at det der barselsorlov nok er meget smart. Mød Christiane Schaumburg-Müller i denne uges ALT for damerne, som er på gaden i dag.

Af: Simone Brandt Hald Foto: Franne Voigt
05. jan. 2017 | Livsstil | ALT for damerne

I denne uges ALT for damerne fortæller Christiane Schaumburg-Müller, at hun virkelig nyder rollen som mor, men at det sværeste er den korte intervalsøvn, man får. Heldigvis har hun en god partner i rapperen Liam O'Connor – bedre kendt som LOC – der har taget sin tørn, når det kommer til pasning i nattetimerne. Christiane Schaumburg-Müller har nemlig fået Liam til at stå for pasningen af Constantin, når mørket er faldet på:

– Da han var helt spæd, lavede vi den ordning hjemme hos os, at Liam tog alle nætterne til klokken 4-5 om morgenen. Jeg gik i seng kl. 20, og så stod jeg op og overtog Constantin ved 4-5-tiden. Ellers kunne jeg ikke lave alle de ting, jeg skulle. Liam har totalt insomnia og går først i seng på det tidspunkt, det har han altid gjort, så det vendte vi til noget positivt.

Selvom det til tider har været udfordrende for Christiane Schaumburg-Müller at efterlade Constantin alene i armene på hans far, så er der kommet nogle gode ting ud af det:

– Jeg er blevet dobbelt så forelsket i Liam efter at have set ham med Constantin. At se min mand med det her bånd til ens fælles barn er fuldstændig vildt. Han er så connected med Constantin – nok fordi han har været hjemme med ham alene fra start. Jeg bliver helt rørt, for han er den vildeste far. Han er så tålmodig, kærlig, omsorgsfuld og så opmærksom. Han var også fuldstændig fantastisk under fødslen. Det var enormt intimt. Jeg er virkelig forelsket i den mand.

Du kan læse det store interview med Christiane Schaumburg-Müller i denne uges ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Manden bag Hr. Skæg: “At blive kendt tilfredsstillede et dybt behov for bekræftelse, som jeg altid har haft i mig”

LÆS OGSÅ: Mette Lindberg fra X-Factor: “Det kan godt være svært at arbejde sammen med mænd med et så store egoer”

LÆS OGSÅ: Katrine Stochholm: “Jeg tror verden bliver et sjovere sted at være, hvis vi dropper fordommene”