Erotiske noveller & sexnoveller - gratis til dig her

Gratis erotiske noveller i massevis

Vi har samlet de bedste gratis sexnoveller og historier med pirrende fortællinger om lyst og begær.

Uanset, hvad der tænder dig, kan du nemt læse dejlige sexnoveller, når du har tid, og bare læne dig tilbage og nyde en god historie. 

Læs mere

Gratis sexnoveller.jpg

Gratis og nye noveller finder du lige her (Foto: Getty Images)

Du kan læse om trekanter, sex med mystiske fremmede, hede ferieeventyr, pirrende byture, onani, orgasmer, bondage, aldersforskel og meget mere.

Det er underordnet, om du er single med en livlig fantasi eller har en sexpartner - i dette univers kan du nyde gode sexnoveller i mange forskellige kategorier. Så det er bare med at dykke ned i vores samling af erotiske fortællinger og gratis sexnoveller, der helt sikkert antænder en gnist.

Det er lige herunder, at du finder gratis sexnoveller lige efter din smag ❤️

Du kan også her på siden finde tips til de bedste erotiske bøger, helt sikkert finde én, som er lige efter din smag.

Her på siden finder du vores store univers af erotik, hvor det er i orden at slippe den indre lyst fri og lade tankerne tage form efter de pirrende fortællinger.

Du kan finde gode sexnoveller anset om du er til historier specifikt centreret om en særlig fantasi eller mere er til tanken om en blid stemme.

Vi kan eksempelvis anbefale dig at læse disse danske sexnoveller og erotiske fortællinger:

Sexnovellen ”Ham” skrevet af en af vinderne af ALT for damernes novellekonkurrence og publiceret i Kvindefantasier III.

Vindernovellen i ALT for damernes store erotiske novelle-konkurrence fra 2013, som er skrevet af forfatteren Frederikke Vilhelm. Novellen hedder ”Tak, Anna”.

Christine Bojsen Træden har skrevet "Kald mig Carmen", som kom på 2. pladsen i skrivekonkurrencen, om at havne i et stærkt erotisk eventyr med en fremmet mand til et maskebal.

Er du til trekanter, franskmænd og til at blive forført af en ung mand, skal du kaste dig over Ulla Hinges Thomsens erotiske fortælling,”Forført i Frankrig”.

Eller kast dig ud i den erotiske historie ”En duft af ingenting” om blomstersælgeren Rosa, der tænder på sin faste lørdagskunde – og han på hende. En dag vælger hun at handle på sin lyst.

Eller den erotiske sexnovelle ”Det koster et kys”, om Simone som ikke kan vælge mellem sine to kollegaer David og Troels, men så en aften til en fest...

Få inspiration til masser af erotisk litteratur i høj klasse

Vi har samlet en masse lister med bud på de allerbedste sexnoveller og bøger inden for erotisk litteratur, som du kan lade dig inspirere af lige herunder. Rigtig god fornøjelse - der er helt sikkert også en sexhistorie lige efter din smag.

LÆS: Erotiske bøger, du skal læse i stedet for Fifty Shades Of Grey

LÆS: Forførende fortællinger: Se de bedste erotiske romaner

LÆS: Erotikken pirrer igen: 12 erotiske klassikere

Er du til forførende trekantsdramaer, kan vi anbefale disse sexhistorier og bøger til dig: Erotisk trekantsdrama for alle pengene