Erotiske noveller & sexnoveller - gratis til dig her

Gratis erotiske noveller i massevis

Vi har samlet de BEDSTE erotiske noveller og historier med pirrende fortællinger om lyst og begær.

Du kan nemt læse dem, når du har tid. Du finder dem nemlig alle samlet på siden her. Læs om: Trekanter, sex med mystiske fremmede, hede ferieeventyr, pirrende byture, onani, orgasmer, bondage, aldersforskel osv.

Her finder du helt sikkert gratis sexnoveller lige efter din smag ❤️

Læs mere

Gratis sexnoveller.jpg

Frække noveller om sex og erotik hitter i disse år. (Foto: Getty Images)

Erotisk litteratur samlet på ét sted

Find her også nyt om de bedste erotiske bøger. Læs om forfatterne, om hvad mænd tænder på - og hvorfor "Fifty Shades of Grey" er så stort et hit. Vi har samlet artiklerne om disse emner her på sitet.

Gratis erotiske noveller og andre erotiske historier

Her på siden finder du nemlig vores store univers af erotik, hvor det er i orden at slippe den indre lyst fri og lade fantasien tage form efter de pirrende fortællinger.

Læs både de korte erotiske noveller eller de længere fortællinger, der forlænger spændingen. Fra hede sextrekanter til lystige overraskelser i soveværelset – uanset smag er der en gratis erotisk novelle til netop dig!

Vi kan eksempelvis anbefale dig at læse:

Sexnovellen ”Ham” skrevet af en af vinderne af ALT for damernes novellekonkurrence og publiceret i Kvindefantasier III. Læ med HER.

Vindernovellen i ALT for damernes store erotiske novelle-konkurrence fra 2013, som er skrevet af forfatteren Frederikke Vilhelm. Novellen hedder ”Tak, Anna” – og du finder den lige her: Den erotiske vindernovelle fra skrivekonkurrencen

Christine Bojsen Træden har skrevet "Kald mig Carmen", som kom på 2. pladsen i skrivekonkurrencen, om at havne i et stærkt erotisk eventyr med en fremmet mand til et maskebal. Læs her: "Og så bliver hendes erotiske fantasier til virkelighed"

Krimiforfatteren Susanne Staun har skrevet den erotiske novelle ’Fatal fredag’ om kvinden, der hver morgen følger sin nøgne flirt ude på hans altan. En dag, hvor temperaturen er på sit højeste, tager flirten en ny drejning. Læs her: "Hver morgen træder hendes flirt fra den anden side nøgen ud på sin altan"

Er du til trekanter, franskmænd og til at blive forført af en ung mand, skal du kaste dig over Ulla Hinges Thomsens erotiske novelle, ”Forført i Frankrig”. Læs her: Forført i Frankrig - læs den erotiske novelle

Forfatter Stephanie Caruana pirrer også alle sanser, når hun beskriver dagen efter en bytur, hvor Mia vågner op hjemme i en fremmede mands seng. Læs her: "Jeg står nøgen i en fremmed mands køkken. Og jeg har det pragtfuldt"

Du kan også lade lysten pirre af fortællingen om Louise, som er turist i Amsterdam. Hun besøger butikken ”Kvinders fryd og lyst”, som viser sig at være en sexshop, hvor Britt og Oskar tager imod hende og tilbyder hende at tage alt, hvad hun har lyst til, med ind i et prøverum. Læs her: Ny novelle: "Hun begyndte at tage sit tøj af"

Eller kast dig ud i den erotiske novelle ”En duft af ingenting” om blomstersælgeren Rosa, der tænder på sin faste lørdagskunde – og han på hende. En dag vælger hun at handle på sin lyst.

LÆS: "En dag beslutter Rosa sig for at udleve sine fantasier"

Eller den erotiske novelle ”Det koster et kys”, om Simone som ikke kan vælge mellem sine to kollegaer David og Troels, men så en aften til en fest...

LÆS: Det koster et kys

I Helena S. Paiges erotiske roman ”En kvinde går til bryllup” er du hovedpersonen, som er på vej til bryllup med en fremmed som chauffør. Og det, der sker på turens picnic, skal nok få pulsen op… Læs et uddrag her:

LÆS: Du er hovedpersonen i ny erotisk roman

Hvem skriver de frække sexnoveller?

I artiklen "Silles erotiske noveller her millioner af læsere" møder du en af forfatterne bag de erotiske noveller, nemlig Sille Justesen, der har fundet et pusterum fra hverdagen med to børn. Hun skriver erotisk litteratur og har fans verden over - herunder forfatteren bag "Fifty Shades of Grey"!

Vinderen af ALT for damernes store skrivekonkurrence i erotiske noveller, Frederikke Vilhelm, kunne aldrig finde på at sige de ord højt, som hun har skrevet. Men hun elsker at lade fantasien løbe frit på papiret, hvilket hun beskriver i artiklen: ”Vi kvinder må selv tage ansvar, hvis vi mister lysten”

Hvorfor er vi så vilde med erotiske historier og bøger som ”Fifty Shades of Grey”?

Denne type litteratur er især henvendt til kvinder, og den skiller sig ud ved at dyrke antydningens kunst og pirrer fantasien frem for et fokus på nøgne kroppe og blottede kønsorganer i koldt neonlys og usexede omgivelser. 

- Det er lige netop det, der adskiller pornoen og den erotiske litteratur. Den erotiske litteratur leger med forestillingen om det, der kunne ske (..) og der kan de kvindelige forfattere klart noget mere end det, mændene har kunnet, siger forfatter og litteraturforsker Lotte Thrane i artiklen: Vi tænder på fortællingen mellem sexscenerne

Har du tænkt over, hvad mænd godt kan lide at læse, når det gælder erotisk litteratur? Bliv klogere her – hvor du også kan læse et uddrag fra en eksplicit sexscene fra Michael Robaks bog "Hele byen ved det": Sådan tænker mænd, når de har sex - bliver du forarget?

Den verdensberømte bog ”Fifty Shades of Grey” 

Erotisk litteratur er for alvor kommet på alles læber, efter "Fifty Shades of Grey"-trilogien om den unge Anastasia Steeles erotiske og grænseoverskridende sexeventyr med rigmanden Christian Grey var med til at fastslå, at moderne kvinder ikke er flove over at læse om og nyde sex.

Trilogien er den hurtigst sælgende paperback nogensinde. Den er udgivet i mere end 37 lande og har ligget på alverdens bestsellerlister. 

Under synonymet E. L. James har britiske Erika Leonard skrevet bøgerne. Hun er mor til to sønner og begyndte selv at skrive, da hendes mand forærede hende ”Twilight”-bøgerne. 

– Bøgerne tager dig væk fra opvask og vasketøj. Jeg tænker på bøgerne som en moderne kærlighedsroman mere end som erotisk fiktion, forklarer hun selv i denne artikel: Derfor elsker vi at læse om sex

I Det vidste du ikke om "Fifty Shades of Grey" afsløres eksempelvis, at den kvindelige hovedrolle i filmen, Dakota Johnson, har forbudt sine verdensberømte forældre, Melanie Griffith og Don Johnson at se filmen, og at filmens instruktør, Sam Taylor-Johnson, selv har erfaring med bondage. 

Der har dog også været kritik af den erotiske bestseller. Det feministiske ikon Erica Jong langer ud efter "Fifty Shades" ikon, da hun ikke er imponeret af 'Fifty Shades'-serien, der også har fået den betegnelse 'mommy porn'. 

Få inspiration til masser af erotisk litteratur i høj klasse

Vi har samlet en masse lister med bud på de allerbedste noveller og bøger inden for erotisk litteratur, som du kan lade dig inspirerer af lige her:

LÆS: Erotiske bøger, du skal læse i stedet for Fifty Shades Of Grey

LÆS: Forførende fortællinger: Se de bedste erotiske romaner

LÆS: Erotikken pirrer igen: 12 erotiske klassikere

Er du til forførende trekantsdramaer, kan vi anbefale disse noveller og bøger til dig: Erotisk trekantsdrama for alle pengene