Henrik Duer – om kuren, kostplaner og at nå i mål

Henrik Duer er 43 år, personlig træner og foredragsholder. Han er gift og far til to børn på 8 og 11 år og er cand.scient. i idræt og kemi. Her kan du blive klogere på hans kur og kostplan, når han udtaler sig i mandepanelet i FIT LIVING. 

Læs mere

Han er forfatter til bøgerne Kuren til et varigt vægttab (2014), Tab 12 kg på 12 uger (2015), Danskernes bedste vægttab (2016), der alle er fra Politikens Forlag, og der er endvidere to nye bøger på vej i 2017 og 2018. Han er kendt fra TV3-programmet ”Ekstremt fed – et år til at redde livet” (2010-2014), hvor han var coachen bag de helt utrolige vægttab hos de mange deltagere.

Han er fysisk træner for diverse lands- og elitehold indenfor roning, cricket, tennis, badminton og basketball og han har i 20 år arbejdet med vægttab og livsstilsændringer med alt fra en BMI 25 til BMI 97. Her på siden har vi samlet en masse artikler, hvor Henrik Duer fungerer som ekspert. Du kan bl.a. finde vores bikini bootcamp, hvor du kan få flad mave, faste balder og flotte arme på 2, 4 eller 8 uger, hvordan du øger din efterforbrænding eller læse, hvordan det gik vores testperson at følge Henrik Duers kostplan og kur. Han er desuden en fast del af FIT LIVINGs mandepanel, der yderligere består af personlig træner og indehaver af træningsstudiekæden Powerhouse Cph, Tor Andersen og radiovært og træningsekspert, Anders Nedergaard, der alle ved meget om sundhed og træning – og en del om kvinder. På skift får de tre træningseksperter ordet i FIT LIVING. Du kan her på siden bl.a. læse om hvordan du sagtens kan nå i mål, hvis bare du ikke giver op, og om Henrik Duers forhold til vægttab, slankekure og punkttræning.

Henrik Duer kuren

Henrik Duer udtaler til FIT LIVING, at ”den bedste motion er den, der bliver gjort. Det er mit mantra. Du kan lave nok så ambitiøse planer, men hvis du ikke kommer afsted, virker det ikke. Så vær realistisk over for dig selv, kig ind ad og beslut, hvad du kan og vil, om det så bare er at komme ud af døren og gå en tur.”

Det er utroligt vigtigt, at man ikke giver op, hvis man vil tabe sig eller komme i mål med andre ting i livet: ” Når du er gået i gang, er det forbudt at give op. Ingen er nogensinde kommet i mål ved at give op. Du vil fejle mange gange undervejs – og det er godt. ”

Du kan finde de ovennævnte artikler og mange flere på alt.dk. Her kan du også blive inspireret og lytte til FIT LIVINGS podcasts, læse flere artikler fra mandepanelet, blive motiveret til træning og sund mad, blive klogere på alverdens slankekure og meget mere.