Mathilde Gøhler er model, mor, Remees kæreste og Instagramdarling

Blå bog

Mathilde Gøhler er én af Danmarks mest eftertragtede modeller. I hvert fald, hvis du spørger Instagram.

  • Hun er født d. 21. juli 1992 i Hjørring
  • Hun danner par med Remee Jackman
  • Er mor til datteren Kenya (f. 22. august 2015)
  • Har mere end 900.000 følgere på Instagram
Læs mere

Mathilde Gøhler er Remees kæreste og én af Danmarks mest eftertragtede modeller

Mathilde er født og opvokset i Hjørring og tog sin handelsgymnasium-eksamen i Aarhus, inden hun som 20-årig flyttede til København, hvor modelkarrieren tog fart. Den mørkhårede skønhed er 178 cm høj, har blå øjne og en klassisk timeglasfigur, som har sikret hende stor succes som undertøjsmodel, men også flere magasiner har brugt hende på de glittede sider – heriblandt Eurowoman.

Karrieren startede for Gøhler med kampagner for nogle af de store lingerimærker her til lands. Blandt andet Change og Magasin har brugt hende til at få salget i gang. Men mest af alt er hun kendt for at danne par med musikproducer Remee Jackson, som hun fandt sammen med i 2014.

Mathilde Gøhler på Instagram

Gennem sin relativt korte karriere har hun skabt sig et massivt følge på Instagram, hvor mere end 900.000 følger hende, når hun deler billeder af sig selv i bikini, af datteren Kenya og feriefotos, der kan gøre enhver misundelig. Her kan folk få lov at følge med i både Mathildes og familiens tilværelse, når de blandt andet flyver jorden rundt, og fra hverdagen.

Mathilde Gøhlers datter

Det er især billederne af datteren Kenya, hun fik med Remee i 2015, der høster mange likes. Datteren har da også allerede haft sin debut foran kameraet. Det skete allerede, da hun kun var ni uger gammel og var på forsiden af Eurowomans december-nummer i 2016. Se den fine forside her. Siden er det også blevet til flere reklamekampagner for den lille Kenya.

Mathilde Gøhlers graviditet

Remee og Mathilde havde ikke været kærester i mere end fire måneder, da modellen fandt ud af, at hun var gravid. Kort forinden havde Remee ytret, at han vidste, at han gerne ville have flere børn ud over den teenagedatter, han har fra et tidligere forhold, og parret valgte altså at byde deres fælles datter velkommen i august 2015.

”Allerede efter vi havde været kærester i meget kort tid, sagde Remee til mig, at han var klar til at blive far igen (Remee har Emma, 16, fra et tidligere forhold, red.). Han vidste, at jeg var den, han ville have børn med. Så det var op til mig, hvornår vi skulle have et barn. Da han sagde det, regnede jeg ikke med, at jeg to måneder senere ville være gravid,” siger Mathilde i artiklen ”Kenya var ikke planlagt”.

Graviditeten landede midt i den dengang 23-årige models karrieremæssige optur. Kalenderen var booket med modeljobs, og nu skulle hun til at håndtere truslen om, at hendes krop og levebrød måske ville ændre sig radikalt ovenpå graviditeten.

”Jeg var bekymret for, at jeg skulle give afkald på min krop, som jeg kendte den. Jeg har aldrig passet på den. Jeg er ikke glad for at gå på diæt eller motionere. Tænk, hvis jeg skulle kæmpe for at komme i form igen bagefter. Jeg havde svært ved at acceptere, at jeg skulle blive tykkere og tykkere, men det kan man jo ikke forhindre. Jeg vil også sige, at jeg gav den gas. Heldigvis fik jeg ingen strækmaver, og min mave er normal igen”.

Mathilde Gøhler er atter i vælten som model og har blandt andet været på forsiden af ELLE og kampagnemodel for Gina Tricot.