Få et smugkig på det nye nummer af Eurowoman
SPONSORERET indhold

Få et smugkig på det nye nummer af Eurowoman

Det nye Eurowoman hylder mødre, og du kan møde blandt andre Mathilde Gøhler og Ritt Bjerregaard.

22. dec. 2015 | Livsstil | Eurowoman

Mama knows!
Eurowomans januarnummer hylder mødre. De unge, de ældre, dem, der har gjort karriere, og dem, der har adopteret. De deler ud af deres erfaringer med verdens hårdeste job og en titel, de ikke vil undvære. Vi taler også med Ritt Bjerregaard, der fortæller om fordelene ved at vælge børn fra.

Mathilde Gøhler
Du kommer helt tæt på forsidemodellen Mathilde Gøhler, 23, der afslører, hvorfor hende og kæresten Remee valgte at blive forældre, selv om det langt fra var planlagt.

C'est chic
Du skal naturligvis også klædes på – i feminin mode. Sløjfer, roser, pink, gulvlange kjoler og pyntede sko giver dig et chikt look til at kickstarte det nye år med.

Color crush
Moden er også gået crazy color, og vi viser dig, hvordan orange, koboltblå, solgul og flaskegrøn supplerer hinanden på fineste vis.

Karen Blixen
Stort portræt af Danmarks verdenskendte forfatterinde, der satte nye standarter for litteraturen, som stadig giver genlyd. Hør om hendes farverige liv, evige kærestesorg, og giv Ernest Hemingway og Marilyn Monroe ret i, at hun er den sejeste til at sætte ord sammen.

Slap af, kvinde
... Smæk bare benene op, læs en bog, og drik et glas vin i stedet for hele tiden at stresse mod nye karrieremål og en slankere talje. Vi bliver alligevel ikke lykkeligere, peger forskningen på. Vi går tæt på tendensen.

Se nærmere på det nye nummer af Eurowoman her. Rigtig god læselyst!