-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
'Den store bagedyst'-værtens private køkken: Elsker mormormad
Timm Vladimir elsker mormormad, og især blomme i Madeira er et hit.
Selvom værten på 'Den store bagedyst', Timm Vladimir, er ret innovativ på madfronten med madskole, kogebøger med nye retter, bryggeri og gin-destilleri, så er han i virkeligheden en gammel sjæl indeni.
– Jeg har lige lavet blomme i Madeira. Det er så mormor-agtigt, og jeg elsker det bare. Blommerne er gode at spise alene, og siruppen er jo helt fantastisk, f.eks. på is. Og til jul skal der bare lige vikles lidt marcipan omkring og så dyppes i chokolade, så har man den helt klassiske Anthon Berg, bare i en meget bedre udgave. Den husker jeg fra min mormor, som altid havde en æske stående, fortæller Timm Vladimir, 51, grinende.
LÆS OGSÅ: DET SER DU IKKE PÅ TV: ‘Bagedysten’-deltager gravid under optagelserne
Efteråret er en årstid, hvor Timm rykker ind i køkkenet og tager de store gryder frem.
– Jeg elsker efteråret, for farverne er stærke, og træerne er flotte. Så glæder jeg mig over alle de retter, som kan stå at simre. Man er også lidt mere indendørs nu og går og sylter, siger han.
Du kan se Timm Vladimir i værtsrollen på 'Den store bagedyst' hver lørdag klokken 20:00 på DR1.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder indrømmer: Jeg kæmper med vægten