Danmarks sødeste kassedame
Foto: Søren Jansby | Hjemmets chefredaktør, Marianne Gram, overrækker præmien til sidste års vinder: Susanne Hansen fra Rema 1000.
ALT.dk

Danmarks sødeste kassedame 2017

Vær med til at indstille: Hvem er Danmarks sødeste kassedame 2017?

Der er så mange søde og skønne kassedamer m/k rundt omkring i det danske land. Og måske arbejder den allersødeste i en butik nær dig. Det har vi igen i år brug for din hjælp til at finde ud af.

Af Redaktionen 31.dec.2016 Livsstil
Sådan gør du

Skriv til os og fortæl kort, hvem du indstiller, og hvorfor du synes, vedkommende er Danmarks sødeste kassedame m/k.

Send brevet til:
Hjemmet, Postboks 252,
2100 København Ø
Mærk kuverten "Danmarks sødeste kassedame".

Eller skriv en e-mail til Danmarks.Soedeste.Kassedame@hjemmet.dk

Brev eller mail skal være os i hænde inden 16. januar 2017.

Rema 1000 i Middelfart stod på den anden ende en tidlig forårsdag sidste år. Hjemmets chefredaktør, Marianne Gram, var dukket op for at overraske vinderen af konkurrencen Danmarks sødeste kassedame 2016, Susanne Hansen, som I læsere havde kåret med et overvældende flertal. Det blev en dag, som hverken Susanne eller Hjemmet glemmer lige med det samme.

Nu er det igen tid til at kåre årets sødeste kassedame m/k. Og igen i år har vi brug for din hjælp til at finde ham eller hende. Sidste år var hele 279 søde kassedamer m/k fra hele landet nomineret til titlen. I år håber vi, at endnu flere vil skrive til os for at nominere deres favorit.


Hjemmets chefredaktør, Marianne Gram, overrækker præmien til sidste års vinder, Susanne Hansen. Foto: Søren Jansby

For Danmark er fuld af søde, veloplagte og humørfyldte kasseekspedienter, som med venlig service og en munter kommentar gør det hyggeligere at købe ind, får tingene til at glide lettere ved kassebåndet og sender dig glad og smilende ud af forretningen. En af dem sidder sikkert ved kassen i dit lokale supermarked eller hos din købmand. Så hjælp os med at finde og belønne den allersødeste.

Du skal bare sende os et brev eller en e-mail, hvor du kort beskriver, hvorfor netop din yndlingskassedame m/k skal være kandidat til titlen. Redaktionens jury udvælger fem kandidater, som vi præsenterer i Hjemmet og på facebook – og derefter er det op til jer læsere at stemme om, hvem der er Danmarks sødeste kassedame 2017, og som derfor skal vinde de mange flotte præmier, som du kan se og læse om her.

LÆS OGSÅ: Susanne Hansen er Danmarks sødeste kassedame 2016

LÆS OGSÅ: Mød Rosa - vinder af "Danmarks sødeste kassedame 2015"

LÆS OGSÅ: Hjemmets læsere har stemt: Her er Danmarks sødeste kassedame 2014


Henter...