Vores Børn

Underholdning

Listen: Nej tak til barnebrude og yes please til kendismødre med topmave

Det er et evigt hovedbrud at være forældre. Én lang gang for-og-imod, der kan ende med migræne. Her lufter redaktionen ud. Vi er for eksempel vilde med skuespiller Jennifer Garners topmave, men mod den høje rate af skilsmisser.

Af Mette Simensen 09.okt.2014 Børn

Hvis der er noget, der kan få sindene i kog, er det debatter omkring børn og familieliv – i hvert fald i vores (børne)verden. Vi skal af med noget damp, men vil også give heads up til dem og det, der fortjener det. Læs, hvad vi har sat på ja- og nej-listen.

JA TAK

Hurra for kendisser, som tør stå ved deres mor-mave uden at kaste sig ud i slemme sultekure. Skuespiller Jennifer Garner fortalte forleden i det populære ’Ellen DeGeneres Show’, at hun altså har en bule på maven.

Men det er ikke endnu en graviditet, der er skyld i den hævede mave, men den kendsgerning at hun har født tre børn. Se videoen, og hør den smukke skuespiller fortælle, hvorfor mor-maven er der – og hvor længe den har tænkt sig at blive der.

LÆS OGSÅ: Video: 8-årig synger pop-hit som en prof

Børnevenlig bolig

alt

Indendørs rutsjebane og legefigurer som dekoration. Her er huset, som alle børn vil bo i! Vi er vilde med nytænkende boligdesign – især når børnene bliver tænkt ind i helheden. Se hele boligen her

Find læsehesten frem

alt

Hvilke bøger skal junior læse? Find svaret på denne hjemmeside, der præsenterer dig for bøger efter barnets alder og interesse. Genialt! Find det her

NEJ TAK

alt

Børn skal være børn. De skal IKKE giftes, inden barndommen er omme. Basta!

Vi kan på ingen måde støtte op om bryllupper med mindreårige – men vi er glade for at organisationen Plan sætter fokus på problemet med barnebrude med en helt særlig kampagne. 12årige Thea gifter sig på lørdag med Geir på 37 år i Jakobskirken i Oslo.

Plan har til hensigt at skabe opmærksomhed omkring de ca. 39.000 barnebrude, der findes i verden.

Følg Theas tanker op til brylluppet på hendes blog lige her

Spred masser af kærlighed

alt

De fleste skilsmisser i 2013 blev indgået i oktober måned. Det er da en trist kendsgerning! Giv lidt kærlighed til din ægtefælle i efterårsferien, så vi kan få den skilsmissestatistik ned, altså!

Se skilsmissestatistikken måned for måned lige her

Spis lidt sukker

alt

Selvfølgelig skal vores unger leve sundt – men stop alt det sukkerhysteri. En kage i ny og næ skader vel ikke. Lav nogle pandekager i efterårsferien eller nogle farverige kager. Her er en lækker opskrift

dupa

Henter...