SPONSORERET indhold

Tirsdag: Wok med rejer

Af: Redaktionen
01. dec. 2008 | Børn | Vores Børn

Ingredienser:
325 g kogte kolde ris (120 g ukogte ris)
4 spsk. rapsolie
3 fed hvidløg, finthakket
1 spsk. frisk ingefær, finthakket
2 tsk. mildt karrypulver
1 porre, deles i 4 stykker og skæres på langs i tynde strimler
1 stor gulerod, groft revet
200 g små løsfrosne rejer
20 sukkerærter, skåret på langs
2 spsk. fiskesovs

Tilbehør: brød

Sådan gør du:
Retten bliver bedst med kolde ris fra dagen før.
Varm olien op til den ryger, i en wok eller en sauterpande.
Steg krydderierne et øjeblik i olien. Tilsæt ris lidt ad gangen.
Kom porre, gulerod og rejer i, steg 2 min.
Til sidst tilsættes sukkerærter, de varmes lige igennem.

Smag til med fiskesovs og salt.

Tilberedningstid:
Ca. 40 minutter.