3 udstillinger gør dig (måske) klogere på, hvem du er
SPONSORERET indhold

3 udstillinger gør dig (måske) klogere på, hvem du er

Vi har samlet tre bud på kunst, der på forskellig vis stiller skarp på vores liv.

Af: ALT for damerne Foto: Fra venstre ses udstillingerne: Lyserødt papir, “The Past Will Never Leave you” og "What am I doing here?"
25. okt. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

What am I doing here?
Hvad laver jeg her? Hvem er jeg? Hvad er meningen med det hele? Udstillingsprojektet What am I doing here? rejser de helt store spørgsmål vedrørende den menneskelige eksistens. Kunstmuseet i Esbjerg har samlet internationale kunstere, som vil i nærkontakt med menneskets eksistens og mentale liv, skriver museet. Den er sammensat, eller kurateret, af kurateres af den anerkendte dansk-engelske kunstner Nina Saunders og professor i eksistentiel psykoterapi Ernesto Spinelli.
Sted: Esbjerg Kunstmuseum, Havnegade 20, 6700 Esbjerg
Tid: 28. september 2013 - 12. januar 2014
Læs mere her.

Lille lyserød udstilling i København
Hvis livet har gjort dig lidt for kynisk, så gå en tur ind i galleriet Korridor på Østerbro i København, som lige nu er malet helt lyserødt. Her kan du smuglæse i 444 sider på lyserødt papir importeret fra Paris, som er plastret på væggene, fra gulv til loft.
"Det er en undersøgelse af, hvad det vil sige at svæve på lyserødt papir. Ja, hvad er det for en følelse? Det er simpelthen et forsøg på at skrive sig ind i en lyserød verden," skriver kunstneren selv. Smukt er det i hvert fald.
Sted: Korridor Dag Hammarskjölds Allé 33, st.tv., 2100 København Ø
Tid: Til 2. november 2013.
Læs mere her.

Kunstneren Kasper Bonnén i Aarhus
Udstillingen kredser igennem malerier og installationer om minder og erindringer fra kunstnerens barndom og er en viderebearbejdning af Kaspar Bonnéns soloudstilling på Kunstforeningen Gl. Strand i København tidligere i år, skriver Charlotte Fogh Gallery, som huser udstillingen.
Kasper Bonnéns barndomsminder er præget af en opvækst med en mor med skizofreni. moderens skizofreni. Den er ifølge galleriet gennemsyret af ærlighed og fortidens erindringer bruges som inspiration frem for at blive fortrængt. Måske en idé man kan tage med sig i sit eget liv? Eller man kan nøjes med at se udstillingen.
Sted: Charlotte Fogh Gallery, Mejlgade 18B, 8000 Aarhus C
Tid: 1.-30. november 2013